"Amit keresel, az is keres Téged..." | Újévköszöntő est Sirio mesterrel | Önmegvalósítás.hu

"Amit keresel, az is keres Téged..." | Újévköszöntő est Sirio mesterrel

2017. jan. 02. 18:30
2017. jan. 02. 21:00
Kezdődik: 2017. jan. 02. hétfő 18:30
Budapest, előadás, Sirio mester

"Amit keresel, az is keres Téged..." /Maulana Rumi/

Köszöntsd az új évet egy misztikus zenés barangolással Sirio mester társaságában régmúlt korok Mestereinek költeményein keresztül.
Mindenkit szeretettel invitálunk egy különleges találkozásra Sirio mesterrel, aki napjainknak egy rendkívüli spirituális tanítómestere .

Az est során meghallgathatunk egy olyan koncertet, amelyen Sirio mester Maulana Rumi (Perzsa, szufi misztikus költő) költeményeiből énekel, melyeket maga a mester zenésített meg.

A Mester erőteljes hangja és éneklési technikája magával ragadó, befelé húzó.

A koncertet követően a Mester egy rövid előadást tart, majd kötetlen beszélgetés formájában az érdeklődök kérdéseire is válaszol.

Az előadás angol nyelvű, magyar tolmácsolással. A koncert során minden ének magyar fordítása is elhangzik.

A program ingyenes, családias hangulatú. Minden őszinte érdeklődőt szeretettel várunk. A résztvevőknek finom teával és kis meglepetéssel kedveskednek a szervezők.

A spirituális út, melyet Sirio mester több, mint 40 éve művel és tanít, a Surat Shabd Yoga, vagyis meditáció a Belső Fényen és Hangon.
Surat a figyelem, Shabd az Isteni erő megnyilvánulása - amely számunkra leginkább Belső Fény és Hang formájában nyilvánul meg; a Yoga pedig a kettő egyesülése. Vagyis, amikor a figyelem egyesül az Isteni kifejezőerővel, az a Surat Shabd Yoga.

Ennek az útnak a gyakorlati része: a figyelem központú/ szemközpontú meditáció, a Simran (Szent Nevek ismétlése), az áhítatos énekek vagyis bhajan-ok, mantrák éneklése, és nem utolsó sorban a Mester szent személye, személyisége, az életről adott tanításai (Satsang) és lehetőség szerint a Mesterrel való személyes találkozás.

„...mikor elmész egy Mesterhez, nem kell kérdéseket feltenned, csak le kell ülnöd és hallgatni, mit mond, és automatikusan megkapsz minden választ, amire szükséged van…”

Előadó: Sirio mester

Helyszín:
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér
Budapest, 1067, Eötvös utca 10.
A program ingyenes.
Térkép

Kezdődik:
2017. jan. 02. hétfő 18:30

Vége:
2017. jan. 02. hétfő 21:00

Helyszín:

Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér
Eötvös utca 10. A program ingyenes.
Budapest 1067
Elérhetőség
Előadó: 
Sirio mester
Telefon: 
+36302798161
Beküldte: | 2017. jan. 01. vasárnap - 18:32

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre