Álomkapu tanfolyam | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Álomkapu tanfolyam

2012. jan. 21. 09:00
Kezdődik: 2012. jan. 21. szombat 09:00
, tanfolyam, Gyurkó Zsolt

Szeretettel üdvözöllek!

Egy új tanfolyamom indul januárban!
Évek óta készülök rá, és most jön el az ideje 2012-ben.

Régóta vezetek meditációkat és mélyítem, mélyítem a gyakorlatokat minél mélyebb meditatív szintek felé. Az alvás és az álmok egy határon vannak a meditációval és a saját életünk álmaival. A tudatosság megszerzése álmaink felett, egyfajta kulcs az álmaink megvalósításához.

Olyan gyakorlatokat készítettem, ahol a meditációs technikákat az álmodási technikákkal egyesítettem és mély tudati szinten tökéletesen felszabadítom a bennem lévő álmodót. A tudat és a meditáció egészen új szintre lép, mikor belép az álmodás tudati szintjére és ott nem elalszol, hanem felébredsz. A meditáció valóságosabb, mint valaha, a meditációs képességek, az álmodás képessége és a tudatosság egyesül. A tudat hatalmas szárnyakat kap, és csak teremt. Megteremti azt az életet, amiért jött. A gyakorlatok segítenek visszanyerni álmaidat és a meditációt az alvás szintjén is megvalósítani.

A gyakorlatok álom kontroll technikákká alakulnak. Ez az éberség beáramlik a nappali meditációkba majd az álmaid ismerete és megélése tudatosságot visz a rendes nappali nem meditatív hétköznapi életedbe. Álmaid kiáradnak a valóságba.

A tanfolyamon olyan álom megvalósító technikákat végzünk, melyek a meditációnál mélyebb szinteket adnak meg neked. Megtanítanak, hogyan tudod az álmaidat megszülni. Majd hogyan nőnek fel olyan erősségűvé, hogy érettségre tegyenek szert és megbirkózzanak a való világgal is.

A tanfolyam megtanít, hogyan szüld meg életed álmát, hogyan neveld fel az alvás és álmodás birodalmában. Majd miután teljesen tudatosan teremtesz álmoddal az álom-alvás dimenziójában, a hétköznapi három dimenzióban is működő teremtő megvalósításra tudod felhasználni.
A tanfolyam anyaga meditációs technikák, álom kontroll technikák és a tudat felébresztésének módszerei, melyeket sok gyakorlás és csiszolás után most kezdek el közreadni.

A múltból fakadó blokkolódástól egészen a jövő teremtésén át a szellemi segítők aktív segítségig egy széles spektrumban dolgozunk álmaink megvalósításán. Éber tudatos szinten, meditatív szinten és végül a mély alvás-álmodás szintjein.

Ha vágysz a teljes tudatosságra, az alvásban rejlő lehetőségek kiaknázására, Álmaidat erős, teremtő cselekvő erővé fokozni és ehhez kitartó gyakorlással felnőni, akkor az ÁLOMKAPU kurzusom nyitva áll előtted.

A tanfolyamot az első 21 jelentkezőnek tartom meg január 2012 január 21-22 napokon.

A két napos tanfolyam ára 16000 Ft mely tartalmazza a teljes tanfolyam hanganyag árát is.

Üdvözlettel: Gyurkó Zsolt

Előadó: Gyurkó Zsolt


Kezdődik:
2012. jan. 21. szombat 09:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36203832099
Beküldte: | 2011. dec. 13. kedd - 14:57

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre