Államilag elismert, FAT által akkreditált LIFE COACH képzés | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Államilag elismert, FAT által akkreditált LIFE COACH képzés

Kék hegyek.jpg

Államilag elismert: FAT akkreditált LIFE COACH képzés indul Budapesten exkluzív környezetben a Parlamentnél a Magyar Coachszövetség ajánlásával.

3 féléves képzés, minden hónap első 3 szombatján tart a tanítás 10-18 óráig. Ára: 290.000Ft/félév.

FOLYAMATOS CSATLAKOZÁSI LEHETőség. 2009. szeptember 12-től.

Kinek ajánljuk?
Posztgraduális képzésünket azok számára ajánljuk, akik coachként kívánnak dolgozni, vagy egyszerűen „csak” fontosnak tartják munkájuk és magánéletük minőségének javítását. Valamint azoknak is, akik jelenleg tanácsadó-szervezetet irányítanak. vagy szeretnének vezetni, illetve tanácsadókként, trénerekként tevékenykednek vagy ilyen irányú terveket szőnek. Képzésünk azok számára is perspektívákat nyújt, akik szeretnék cégüket, szervezetük sikeresebben működtetni, vagy új karrier lehetőségét keresik, esetleg pályaváltoztatásra készülnek.

A képzés rövid leírása
Napjainkban nagy jelentőséggel bír az a felismerés, hogy nemcsak a krízisben lévő embertársainknak van szükségük hasznos tanácsokra, hanem azoknak a személyeknek is, akik vezetőként, vállalkozóként a munkahelyükön, vagy a magánéletükben segítséget igényelnek, valamint azoknak is, akik szeretnék jobban kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket, sikeresebbek, kreatívabbak, elégedettebbek akarnak lenni az életük különféle területein.

Az itt végzett hallgatók egyaránt képessé válnak arra, hogy:

vezetőként

· átfogóbb képet kapjanak szervezetük működéséről, ezen belül a saját tevékenységről., és alkalmassá válnak arra, hogy kreatívan szervezzék, irányítsák azt,

· összehangolják a karrierjüket a magánéletükkel,

· a magánéletüket is innovatív módon alakítsák.

tanácsadóként

· az információs társadalomban működő szerveződések minden szintjén kompetens módon vegyenek részt az operatív feladatok megoldásában és a stratégiai célok kitűzésében, megvalósításában,

· támogassa az őt megbízó szervezet vezetőjét, vagy vezetőit a képességei kiteljesítésében,

· személyi életvezetési tanácsadóként segítséget nyújtson a hozzá forduló szervezetvezetők, vagy más magánszemélyek számára.

A résztvevők a képzés során választ kapnak a legfontosabb kérdésekre, hogy mi a coaching, hogyan segít, kit támogat a coach.

A képzés nagymértékben gyakorlatorientált. Ez egyrészt segíti a legújabb kutatási eredményeket integráló, Magyarországon egyedülálló, új tantárgyak elsajátítását, másrészt a későbbi vezetői, vagy tanácsadói munka sikerét.

Részletes információ: http://coachkepzes.szervezetepites.hu/Tanfolyamok.htm

Tel.:06-30-33-11878

Elérhetőség
Telefon: 
+36303311878
Beküldte: | 2008. okt. 22. szerda - 21:45

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre