Alap Angyaltanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Alap Angyaltanfolyam

2016. máj.. 07. 10:00
2016. máj.. 08. 17:00
Kezdődik: 2016. máj.. 07. szombat 10:00
, tanfolyam, Fehér Csilla, Kammerer Edina Bliss

Ez a tanfolyam az Angyalok hívására született meg, hiszen beléptünk a csodálatos Aranykorba, ami igazán Angyali Energia. A vaskor után ez egy sokkal lágyabb, szerethetőbb és könnyedebb korszak kezdete, azonban az átmenet során bizonyos kihívásokkal szembe kell néznünk. Az ébredés ösvényén az Angyalok szeretete övez bennünket, ezért olyan fontos, hogy az Angyaltanfolyamon megismerjük, meghívjuk őket az életünkbe és megtanuljuk, hogyan tudunk együtt dolgozni velük és hogyan tudjuk befogadni az üzeneteiket.

Sokan vitatják a létezésüket, pedig gyermekkorunkban mindannyian megtapasztaljuk Őrangyalaink jelenlétét, akik a mai napig mellettünk vannak és szolgálnak minket, hiszen ezt a szent küldetést vállalták. Nekik ez a legszentebb misszió, még akkor is, ha mi észre sem vesszük őket, vagy nem tudatosítjuk a jelenlétüket az életünkben. Az elsődleges lelki utazásunk célja az, hogy újra megtaláljuk Őket és higgyünk a létezésükben, s merjünk tőlük segítséget, útmutatást kérni. Ez a tanfolyam visszavezet hozzájuk.

Ha megtanuljuk, hogy bármikor, minden körülmények között szólhatunk hozzájuk, bármilyen kéréssel fordulunk hozzájuk, mindig válaszolnak és támogatnak, ha megismerjük őket, hogy nem rajtunk kívül álló, magasabb rendű lények (ez részben igaz, csak a hierarchikus felfogás miatt gyakoriak a tévhitek), hanem a bennünk megszülető isteni fény táplálói, akkor megjelennek a mindennapjainkban és megosztják a csodákat velünk.

Részletes program: http://www.angelfly.hu/?page=angyalalap
Bővebb információ: blissragyogas@gmail.com

Előadó: Fehér Csilla Kammerer Edina Bliss


Kezdődik:
2016. máj.. 07. szombat 10:00

Vége:
2016. máj.. 08. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Beküldte: | 2016. ápr. 27. szerda - 15:20

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre