7th Path Önhipnózis - Alap 1 | Önmegvalósítás.hu

7th Path Önhipnózis - Alap 1

2013. márc. 24. 09:00
2013. márc. 24. 18:00
Kezdődik: 2013. márc. 24. vasárnap 09:00
Budapest, tanfolyam, Inkret Bogi

7th Path™ Önhipnózis egy forradalmi új módszere az önfejlesztésnek.

Elme – Test – Lélek Módszer

Csak Te és az Elméd
Sok probléma, amit eddig csak egy terapeuta segítségével volt megoldható, most Te és az elméd megoldhatod.

A 7th Path™ önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat bárkinek is elmondanod. A munka teljesen magadban végződik. Ha úgy döntesz, hogy mégis szeretnél valakivel beszélni a problémáidról, én segíthetek neked, hogy gyorsabban túljuss rajtuk.

7th Path™ egyszerű
7th Path™ elsajátítása a legkönnyebben önhipnózis technika elsajátítása. Egy pár óra alatt bárki megtanulhatja, aki szeretné.

Hogyan működik a 7th Path®?
Van egy régi mondás, miszerint “először ki kell üríteni a poharat, mielőtt bármit is bele tudnál tenni”. Az egyik probléma más önhipnózis módszerekkel az, hogy a hipnotikus szuggesztió, amit magadnak adsz, ellenkezik az évekkel ezelőtt kialakult programmal, hiedelemmel. A régi program így kiüti az újat. Ha először eltávolítjuk a régi programot, elménk könnyen elfogadj az új szuggesztió. Ezt a folyamatot “pohárürítésnek” nevezzük.

Ahogy elkezded a régi programot eltávolítani, rögtön elkezded jobban érezni magad anélkül, hogy extra hipnotikus szuggesztiót adnál magadnak. Sok 7th Path™ gyakorló automatikusan elkezdi elérni céljait, anélkül, hogy azon elkezdett volna dolgozni. Amint ürül a pohár, a program gyakorlója akármilyen pozitív változást elérhet, amit csak akar.

A következő opciók elérhetők, hogy megtanuld a 7th Path™-t:

A magán óra a 7th Path™ tanulás különleges formája. A magán órákon egyedül dolgozol a 7th Path™ oktatóval, aki így csak rád tud figyelni. Jöhetsz egyszer egy héten, 5 héten keresztül (1,5 óra/alkalom) vagy egy hét 5 napján keresztül (1,5óra/alkalom).

A csoportos órák egy népszerű módja a 7th Path™ elsajátításának. Az órák a 7th Path™ oktató által vannak megtartva, aki végigvezet a folyamaton és válaszol kérdéseidre. (Egy csoportban 4-12 jelentkező vesz részt. Én sosem dolgozom több mint 12 emberrel egyszerre, átlagban 8al szoktam, hogy mindenki megkapja a figyelmemet és tökéletesen elsajátítsa a technikát.)

Akármelyiket is választod, a Magán vagy a Csoportos órát, folyamatos erőforrás és támogatás áll majd rendelkezésedre és tagja leszel a nemzetközi 7th Path™ Önhipnózis közösségnek is.

A 7th Path™ Önhipnózis 4 modulból áll: Alap 1, Alap 2, Haladó 1 és Haladó 2.

Bővebb információért kérlek látogass el honlapomra: http://boldogsagmuveszete.com/onhipnozis/

Ha bármely más kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, kérlek keress fel!
Inkret Bogi

Előadó: Inkret Bogi

Helyszín:
Van Egy Hely
Budapest, VIII. ker, Rökk Szilárd utca 11. Fsz. 1.
Térkép

Kezdődik:
2013. márc. 24. vasárnap 09:00

Vége:
2013. márc. 24. vasárnap 18:00

Helyszín:

Van Egy Hely
VIII. ker, Rökk Szilárd utca 11. Fsz. 1.
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Inkret Bogi
Telefon: 
+36203206754
Beküldte: | 2013. febr. 13. szerda - 09:14

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre