16. Élet- és Önismereti Tábor - Magyarságunk Jegyében | Önmegvalósítás.hu

16. Élet- és Önismereti Tábor - Magyarságunk Jegyében

2009. júl. 19. 10:00
2009. júl. 26. 18:00
Kezdődik: 2009. júl. 19. vasárnap 10:00
, tábor, Villás Béla, Paksi Zoltán, Kiss J. Zsolt, Veres Kriszta, Bagdi Bella, Kövi Szabolcs, Bocskor Bíborka, Bíró György, Dienes István, Domján Gábor, Jakab István, Németh Viktor - Dzsaja, Szentesi Szilvia, Ferenczy László

Egyik fontos célkitűzésünk, hogy találkozhassanak egymással a határon túli magyarok és a világ bármely más pontjáról érkezők az anyaországbeliekkel, hogy mindeközben felejthetetlen, és felemelő élményeket élhessenek át. Mindezt garantálja a Börzsöny varázslatos természeti környezete, valamint az előadások, kulturális és szabadidős programok gazdagsága és magas színvonala.
Megismerkedünk a holisztikus szemlélettel, az alternatív gyógyászat alapvető filozófiájával és néhány módszerével. Feltárulnak előttünk a magyar csillagos égbolt rejtelmei, a népmesék szimbolikus világa, és szó esik múltunkról, magyarságunk őseredetéről. Központi téma lesz az önismeret, a személyiségfejlesztés, konfliktuskezelés különböző technikái, de izgalmas kérdések is terítékre kerülnek a víz hatalmáról, földünk, Gaia jövőjéről, és a környezetvédelem elengedhetetlen fontosságáról.

Elsőként is megteremtjük a közösség szakrális szentélyét a már hagyománynak számító Kívánságfa állítással, az estéket pedig sok nevetéssel, felszabadult tánccal, össznépi bulival zárjuk. Az új nap kezdetét Napkelte meditáció, valamilyen frissítő jóga, Ci kung vagy egyéb gyakorlatok segítik, de lesznek felfedező túrák a Börzsöny vadregényes tájain, Megismerjük a környék gazdag állat- és növény világát, és a teának valót is mi magunk gyűjtjük össze.

Az előadások, programok fakultatívak, nem kötelezőek. Azt szeretnénk, hogy mindenki kedve, érdeklődése szerint válasszon. Esténként Te is „megülheted" a sámánok lovát, az esti tábortűz melletti zenéléskor, doboláskor. Együtt éneklünk mantrikus, jólét teremtő dalokat Bagdi Bellával, de magyar táncház, tündér "diszkó", irodalmi előadások, koncertek, tábortűz melletti baráti beszélgetések, zenélések, közös játékok is teljessé teszi az estéket.

Kövi Szabolcs barátunk erdei koncertje mindenki számára maradandó élményt adott az elmúlt években is, és idén a székely származású csodálatos hangú Bocskor Bíborka énekesnő is vendégművészünk lesz. Egyszóval hamísítatlan, igazi tábor lesz, rengeteg élménnyel és sok új információval, amelyet jelenléteddel Te is színesítesz, gazdagítasz!

Meghívott művészek és előadók: Bagdi Bella, Bocskor Bíborka, Bíró György, Dienes István, Domján Gábor, Jakab István, Kiss J. Zsolt, Kövi Szabolcs, Németh Viktor - Dzsaja, Paksi Zoltán, Szentesi Szilvia, Veres Kriszta, Villás Béla, és Ferenczy László a táborvezető.

A tábor helyszíne Budapesttől 60 km-re: Börzsöny, Kóspallag. Ezen belül is a csodálatos környezetű Rablótanya, ami a természet igazi, csendes szigeteként, az erdő közepén egy kis forrás és csermely határolta tisztáson található.

A tábor Vajdaságiaknak, Délvidékieknek, Kárpátaljáról érkezőknek és erdélyi diákoknak ingyenes!

Előadó: Villás Béla Paksi Zoltán Kiss J. Zsolt Veres Kriszta Bagdi Bella Kövi Szabolcs Bocskor Bíborka Bíró György Dienes István Domján Gábor Jakab István Németh Viktor - Dzsaja Szentesi Szilvia Ferenczy László


Kezdődik:
2009. júl. 19. vasárnap 10:00

Vége:
2009. júl. 26. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36703857101
Beküldte: | 2009. júl. 15. szerda - 23:05

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre