Még 6 Nő jelentkezését várjuk! - Tantra-party szombaton | Önmegvalósítás.hu

Még 6 Nő jelentkezését várjuk! - Tantra-party szombaton

Még 6 Nő jelentkezését várjuk a szombat esti Tantra programra, különben ezek a jóképű pasik egyedül fognak ott árválkodni.

Ugye lányok ezt Ti sem akarjátok?!  ;-)

 

Várunk az egész estés éjfélig tartó Tantra-ismerkedős programra, ahol a tantra-kapcsolódós gyakorlatok után lesz még játék, tánc, masszázs, eszem-iszom és kötetlen beszélgetés is. 

A tantra gyakorlással kinyílunk egymás felé, mély, barátságos, intim közeg alakul ki, amely nagyon jó lehetőséget ad az ismerkedésre.

Ha szeretnél részt venni a partin, akkor hozz magaddal vacsorának valót, sütit vagy szendvicset és esetleg egy alkoholmentes innivalót is!

Várunk szeretettel!  

Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Szilveszteri Tantra-buli

Olyan szilveszteri programra vágyunk, ahol tudatos emberekkel lehet megismerkedni, együtt áramolni a Tantra energiákban, önfeledten táncolni vagy elmélyülni egy szeretet masszázsban. Megálmodtuk és már nagyon várjuk a Szilveszteri Tantra bulit!  :-)

Tavaly több mint harmincan voltunk, csupa pozitív és kedves ember. Találkozhatsz köztük régi tantrás ismerősökkel és sok új emberrel is megismerkedhetsz!
Az estét egy 3 órás Tantra programmal kezdjük, majd lesz tánc, masszázs és egy Újév indító meditáció is. Ezen a szuper estén Te is fergetegesen érezed magad!

Olvasd tovább és jelentkezz >>

Beküldte: | 2017. nov. 24. péntek - 09:49