Vágyaid megvalósítása | Önmegvalósítás.hu

Vágyaid megvalósítása

Miután évekig a csapból is a Secret (A Titok), a Bőség bevonzása és a Teremtés folyt, így csak óvatosan írom ide:

Tudom, hogy miért nem működött Neked a bevonzás, és mitől működik valójában!

A bevonzás tulajdonképpen nem is egy csoda módszer, hanem sokkal inkább az élet természetes működése. Olyan, mint a hegyi forrásból kiömlő víz, ami lecsordogál a hegyoldalban, lent folyóvá duzzad és így eljut az óceánig.
 

A Forrás

A "Titok mizériában" rengeteg szó esett arról, hogyan képzeld el a vágyadat, színezd ki, beszélj róla, álmodozz. Pedig ezzel nem is kellene ennyit foglalkoznod, ha nem a fejedben találnád ki, hogy mire vágysz!

Az igaz vágyak ugyanis a szívedből születnek és ha ezeket nem akadályozod, akkor könnyedén meg is valósulnak.

Amikor viszont a fejedben próbálod meg kitalálni, hogy mire is vágyjál, akkor az csak az elmédből fakadó "jó ötlet", egy agyi kreálmány lesz, ami nem is fog úgy működni, mint a szívbéli vágyaid.

Ezeket a kreálmányokat hiába is próbálod meg beleerőltetni a Világ folyásába, ott mindig csak akadályokba ütközöl, akármennyit is vizualizálsz rajta! Egyszerűen azért, mert nincs helyük az életedben, ugyanis ezek nem belőled, hanem a téves énképed felszínéről születtek.

Tehát ne akarj az ötleteidből, elképzeléseidből vágyat csinálni, hanem inkább hagyd, hogy a felszínre törjenek a szívbéli vágyaid!
 

A visszatartó erők

A másik nagy hiba, amit tudatos bevonzáskor elkövethetünk, hogy csak a vágyunkra fókuszálunk, a félelmeinkkel és a tudatalatti akadályokkal nem foglalkozunk!
Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy csak a pozitívra fókuszálj, mert ha teret adsz a negatívnak, akkor azt teremted meg.

Én meg tapasztalatból tudom, hogy ez csak azoknál működik így, akiknek az elméjükből csak pár gyenge negatív tartalmat kell kiűzniük.

A legtöbb ember tele van félelmekkel, gátlásokkal, kishitűséggel, önbizalomhiánnyal és a gyermekkorból hozott rengeteg sérüléssel. - Ne legyenek kétségeid szinte biztos, hogy Te is ide tartozol!
Ennyi negatív tudatalatti tartalmat nem fogsz tudni félre tolni és megtartani magad abban a hőn áhított pozitív rezgésben.

Tudom, mert én próbáltam így is, meg úgy is.
De van egy út, ami bevált nálam és sok-sok embernél még, akik azóta is képesek bevonzani a vágyaikat. Valóban képesek elérni, hogy a világ, a környezetük úgy alakuljon, amit ők szeretnének.

Ennek a módszernek a legfőbb titka pedig az, hogy igenis foglalkozol a negatív gondolataiddal és érzelmeiddel, mégpedig úgy, hogy rendesen feldolgozod azokat!
Nem maszatolsz, nem hazudozol magadnak, hanem a mélyére mész és a megfelelő technikával feldolgozod azt!

Erről a feldolgozásról írtam már részleteket az előző leveleimben, a teljes módszert egy 4 alkalmas tanfolyam keretében tudom megtanítani Neked.
4 nap az életedből, hogy tudjál mit kezdeni a fájdalommal, félelemmel, veszteséggel, gátlásokkal, szorongással, csalódással, kiszolgáltatottsággal... Szerinted megéri?

Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz az ÉLŐ vagy az ONLINE változatára és sajátítsd el most!
Az élő tanfolyam vasárnap kezdődik. Ne habozz sokáig, mert elmegy az élet melletted!

Szeretettel:
Huszti Sanyi

 

Vannak olyan érzelmeid, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni?

  • Félelmek, aggodalom és rettegés - melyektől régóta szenvedsz
  • Lelki fájdalom, csalódás, bűntudat, szégyen.
  • Agresszió, harag, neheztelés, elvárás.
  • Kapcsolataidat romboló féltékenység, bizalmatlanság, magány érzése
  • Kötődés, ragaszkodás, mert nem tudod elengedni
  • Tehetetlenség, kilátástalanság, bizonytalanság...
...és még sorolhatnám azokat a negatív érzelmeket, amelyeket nem tanultál meg helyesen kezelni, tudatosan feldolgozni!
 
Kezdődik: 2017. okt. 29. vasárnap 09:00

Beküldte: | 2017. okt. 26. csütörtök - 10:47

Hozzászólások

0 hozzászólás