Következő Tantra programok | Önmegvalósítás.hu

Következő Tantra programok

Szia!

Rendszeresen elképedünk azon, hogyan lehet még nagyobb szeretet-harmonia-hangulat a Tantra esteken. Pedig már az előző alkalommal is felülmúlhatatlannak tűnt!  :-o
Így jártunk legutóbb is, amikor a viszonylag kis létszámú csapat olyan szeretetteljes, elfogadó légkört alakított ki, amilyet még nem éreztünk korábban!

Valójában mindig más. Az 5-8 törzstag mellé mindig más emberek jönnek, más hangulatot hoznak, így minden Tantra programnak egyedi és megismételhetetlen energiája van.
Van, amikor kellemes szelíd energiák, máskor meg tüzesebb, erotikus jelleg tölti be a teret. Azt gondolom, mindig olyan, amit hozunk, amit egymásra hangolódva egymásból kiváltunk, de legfőképpen olyat, amire valahol mélyen szükségünk van!

Ezért a kinyílás és kapcsolódás gyakorlása mellett egyben gyógyulunk is, pont úgy, ahogyan szükségünk van rá.

Namaste!

Tantra este - április 23.

Esti tantra gyakorlás azoknak, akik szeretnék megízlelni a szeretetteljes tantrikus kapcsolódás mélységeit.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.
Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül
 kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod.

Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezt a gyönyört és spirituális élményeket egyszerre adó gyakorlást!
Ha megszeretted, magadénak érzed, akkor szerettel várlak a következő Tantra táborba, ahol még tovább haladhatsz a tantra csodálatos útján!

Olvasd tovább >>

Tantra Ismerkedős-party - május 6.

Várunk az egész estés éjfélig tartó Tantra-ismerkedős programra, ahol a tantra-kapcsolódós gyakorlatok után lesz még játék, tánc, masszázs, eszem-iszom és kötetlen beszélgetés is. 
A tantra gyakorlással kinyílunk egymás felé, mély, barátságos, intim közeg alakul ki, amely nagyon jó lehetőséget ad az ismerkedésre.

Ha szeretnél részt venni a partin, akkor hozz magaddal vacsorának valót, sütit vagy szendvicset és esetleg egy alkoholmentes innivalót is!

Várunk szeretettel! 

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2017. ápr. 04. kedd - 17:14