Jövő hétvégi programok | Önmegvalósítás.hu

Jövő hétvégi programok

Transz - Légzés - Meditáció

Aki volt már transzlégzésen tudja, hogy milyen nyugalom és csend költözik a végére az emberbe, szinte alig bírunk megszólalni a megosztó körben.
Régóta izgatja a fantáziámat, hogy milyen lenne, ha benne maradnánk még ebben a csendben, sőt még tovább mélyülnénk!

Ezen az 5 órás programon hosszabb időd lesz transztáncolni, a transzlégzés ugyanúgy 1-1,5 órás lesz, a végén pedig egy több mint egy órás meditációba merülhetsz. A transz gyakorlatok kiürítik az elmédet és olyan mélységet, spirituális élményt élhetsz meg, amit talán eddig soha nem tapasztaltál! 

Foglald le a helyed, mert csak 15 ember fér be a terembe!

Olvasd tovább >>

Tantra Ismerkedős-party

A szokásos 3 órás tantra estünket egy ismerkedős programmal bővítjük ki éjfélig, lesz benne ismerkedős játék, tánc, masszázs, eszem-iszom, beszélgetés. 
A tantra gyakorlással kinyílunk egymás felé, mély barátságos, intim közeg alakul ki, amely nagyon jó lehetőséget ad az ismerkedésre.

Ha szeretnél részt venni a partin, akkor hozz magaddal vacsorának valót, sütit vagy szendvicset és esetleg egy alkoholmentes innivalót is! 

Olvasd tovább >>

Munka és útkeresés - workshop haladóknak

Sokan keresik a helyüket a világban, feladatukat az életükben, de nem találják.
Mások a hozzájuk illő munkát, hivatást keresik, de azt nem lelik meg.
Mindezeket képesek vagyunk önismereti gyakorlatok segítségével, magunkon keresztül megtalálni. Én is így kerestem és találtam meg a helyemet, utamat, hivatásomat.

A témához tartozó előadáson mesélek ennek folyamatáról és válaszolok a kérdéseitekre. A workshopon pedig a gyakorlatban is alkalmazzuk a módszert, keresünk és megtalálunk! 

Olvasd tovább >>

Létezik-e igaz szerelem? - a szerelemről mindent

A szerelemmel sokan, sokféleképpen vagyunk.
Vannak, akik nem hisznek benne, mert még nem tapasztalták. Olykor éreznek vonzódást, szeretetet, de azt a mindent elárasztó érzést még nem volt szerencséjük megtapasztalni. Vajon miért nem? Mert nem futottak még össze az Igazival Tényleg csak a szerencsén múlik, hogy ki érez szerelmet és ki nem?

Mások éreztek már szerelmet, de köszönik szépen, nem kérnek belőle! Mert a szerelem kezdetben édes, belopja magát a szívedbe, aztán amikor kiderül, hogy egyoldalú, viszonzatlan, megbántódsz vagy kiábrándulsz a Nagy Ő-ből, akkor bizony olyan mélyen fáj, mint amilyen mélyre beengedted.

Amíg viszont él és lángol Benned, addig az élet egyik legnagyobb érzése!

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2017. márc. 21. kedd - 21:03