Hétvégi programok: Hazugságok és Kötődés elengedés, Tantra | Önmegvalósítás.hu

Hétvégi programok: Hazugságok és Kötődés elengedés, Tantra

Jam-Transzlégzés - péntek este

ÁLTATOD magad, ILLÚZIÓKBA menekülsz a fájó valóság elől? Csak Így tudod elviselni az életet?

Az álom-falak nem csak megvédenek, hanem letompítják az érzékelésedet, érzéseidet és így a TUDATOS jelenlétedet is!
Aki hosszú időn keresztül homályban, ködben tartja magát, esetleg HAZUDIK a környezetének, annak személyisége és világlátása torzulni fog, idővel eltávolodik a valóságtól!
Hogyan tudod levetni a hazugság burkait?
Miként léphetsz ki az általad gyártott illúziókból?
Mi történik azután, ha elhagyod a biztonságos tompaságot és kilépsz az IGAZSÁG mezejére?

Ezekre a gondolatokra, kérdésekre fókuszálva végezzük a transzlégzés előkészítő gyakorlatait és mozgásos játékait. Várunk szeretettel!

Élőzenés transzlégzés és transztánc a belső szabadság elérésére.

Dob, doromb, didgeridoo, hang drum, kerepelők, csilingelők adják a transz-alá-valót, fantasztikus hangzás, felszabadító utazás vár ránk! A jam hangulatot Szűcs Hajnal, Ócs JózsefSevecsek Béla és Várnai Ákos biztosítja, a transzlégzést Huszti Sándor vezeti.

Olvasd tovább >>

Párkapcsolati kötődés elengedése - szombat este

Kötődsz a volt párodhoz, vagy a jelenlegit szeretnéd elengedni? Nem tudsz tovább lépni és új kapcsolatot kezdeni? Nem tudod elengedni a régi kapcsolataidat?

A kötődés oldásához, teljes elengedéséhez kevés az, ha megpróbálod elfelejteni, ritkán gondolsz rá, vagy kerülöd a találkozást!
Sem az idő, sem a távolság nem segít rajtad. Hiába nyomod el a tudatalattidba, a kötődés tovább él Benned, kénytelen leszel foglalkozni vele, ha tényleg el akarod engedni Őt!

A kötődések elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel olyan mély kötődéseket is elengedni, amelyeket eddig csak elfojtani tudtál.
Az előadáson megtudhatod mi ennek a módszernek a lényege és egy vezetett meditációban ki is próbálhatod a kötődés elengedés technikáját.

Olvasd tovább >>

Tantra este - vasárnap

Esti tantra gyakorlás azoknak, akik szeretnék megízlelni a szeretetteljes tantrikus kapcsolódás mélységeit.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.

Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod. 

Várunk szeretettel!

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2017. febr. 16. csütörtök - 16:38