Decemberi programok: Transz, Tantra, Szilveszter!! | Önmegvalósítás.hu

Decemberi programok: Transz, Tantra, Szilveszter!!

Jam-Transz a MagNet házban - dec. 9. péntek

Élőzenés transzlégzés és transztánc a belső öröm felszabadítására.

Transz utazás egy zenei orgazmus közepett - talán így jellemezhetném legjobban ezt az élőzenés transzlégzés programunkat. Dob, doromb, didgeridoo, hang drum, kerepelők, csilingelők adják a transz-alá-valót, fantasztikus hangzás, fergeteges hangulat vár ránk!
A jam hangulatot Szűcs Hajnal, Ócs JózsefSevecsek Béla és Várnai Ákos biztosítja, a transzlégzést Huszti Sándor vezeti.

Olvasd tovább >>

Tantra este - dec 10. szombat

Esti tantra gyakorlás azoknak, akik szeretnék megízlelni a szeretetteljes tantrikus kapcsolódás mélységeit.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.
Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül
 kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod.

Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezt a gyönyört és spirituális élményeket egyszerre adó gyakorlást!
Ha megszeretted, magadénak érzed, akkor szerettel várlak a következő Tantra táborba, ahol még tovább haladhatsz a tantra csodálatos útján!

Olvasd tovább >>

Szilveszteri Tantra-buli

Szeretnél hozzád hasonló nyitott, tudatos emberekkel átlépni az Újévbe? Szeretettel, tantrával és jó energiákkal feltöltődve szórakozni? Jókat beszélgetni, sokat nevetni, kikapcsolódni és ismerkedni?

A Szilveszteri programunkat egy 1,5 órás Tantra esttel kezdjük (Milyen tantra?), hogy kellően feloldódjunk, a szívünkben megnyíljunk és az új emberekkel is megismerkedjünk. 
Ezután jöhet a fiatalos hangulatú Szilveszteri buli, ahol ismét lesz sok tánc, szórakozás, mély beszélgetések és izgalmas találkozások.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2016. dec. 02. péntek - 13:29