Tantra este pénteken és tábor hó végén | Önmegvalósítás.hu

Tantra este pénteken és tábor hó végén

Szia!

A hó végi Tantra táborba hétvégéig jelentkezz, mert le kell foglalnom a szállást!

Várlak szeretettel!
Sanyi 

Tantra este - már csak férfiak jelentkezését várjuk!

Esti tantra gyakorlás azoknak, akik szeretnék megízlelni a szeretetteljes tantrikus kapcsolódás mélységeit.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.
Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül
 kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod.

Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezt a gyönyört és spirituális élményeket egyszerre adó gyakorlást!
Ha megszeretted, magadénak érzed, akkor szerettel várlak a következő Tantra táborba, ahol még tovább haladhatsz a tantra csodálatos útján!

Olvasd tovább >>

Tantra tábor - 4 nap Szentbékkállán!

Az ősz az elmélyülés időszaka, ezért a Tantra táborban az érzékenységének fokozására, a tantrában rejlő önismeretre és képességeink fejlesztésére fókuszálunk majd. Egy igazán csodálatos helyen tartjuk a táborunkat, lesz sok páros tantra gyakorlat, elmerülés a természet energiáiban, áradás és megújulás Önmagunkban.

Ha szeretnél egy igazán emlékezetes őszi programot magadnak, akkor tarts Velünk! 

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, az intimitásunkat és szexualitásunkat elzáró gátak feloldását, valamint lelki-spirituális élményeket. Vannak, akik a lelküket találják meg, mások a nemiség, párkapcsolat terén fejlődnek hatalmasat egy-egy tantra program során. Ha vágysz a lelki kapcsolódásra, szeretnéd megismerni magadat és megérezni a másik embert, akkor ez a tábor Téged vár!

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2016. okt. 04. kedd - 18:29