Ősztől új programok | Önmegvalósítás.hu

Ősztől új programok

"Születési színeid" elemzés

"Születési színeid" elemzés Születési számhoz tartozó Aura-Soma® üvegeid A születési dátumodból kiszámolt születési számodhoz tartozik Aura-Soma Egyensúlyüveg. Ezek az üvegek, a színek nyelvén sokat elárulnak rólad és útmutatót adnak Neked, saját magadról. Átbeszéljük, hogy miket üzennek Neked az üvegek, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen színek támogatnak téged az életed során, akkor jelentkezz be egy konzultációra! Önismeret - Fejlődés - Tudatosság Díja: 6000.- Ft

Tantra este

Esti tantra gyakorlás azoknak, akik szeretnék megízlelni a szeretetteljes tantrikus kapcsolódás mélységeit.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.
Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül
 kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod.

Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezt a gyönyört és spirituális élményeket egyszerre adó gyakorlást!
Ha megszeretted, magadénak érzed, akkor szerettel várlak a következő Tantra táborba, ahol még tovább haladhatsz a tantra csodálatos útján!

Önismereti tanfolyam

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodálatosan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az élet-minőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

  • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
  • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
  • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak. 

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember életében bizonyított. 

A teljes önismereti utadra felkészítő 3 lépcsős Önismereti tanfolyamról itt írtam, most hadd mutassam be az út első részét:

Útkeresés a munkában, magánéletben, spiritualitásban - Ingyenes előadás

Hogyan döntsek, melyik lesz a legjobb választás? - tesszük fel sokszor a kérdést, mert nem látunk a saját és szeretteink jövőjébe. Naponta kell döntéseket hoznunk, mégpedig a lehető legjobbat. Hogyan döntsünk tudatosan, merre vezessük az életünket?

Felvételi Vaisnava Jógamester és Vaisnava Teológus államilag támogatott képzésre

Szeretettel osztom meg veletek, hogy még 2 napig (augusztus 10-ig) lehetőségetek van jelentkezni államilag támogatott Vaisnava Jógamester és Vaisnava Teológia képzésre. Ajánlom annak, aki olyan jógatanítóvá szeretne válni, aki képes a modern világ trendjeit összhangba hozni hivatásában anélkül, hogy a jóga veszítene a hitelességéből, tisztaságából és jelentéséből. További információ, jelentkezés: http://bhf.hu/hu/vaisnava-jogamester-alapszak/szak-leirasa A Teológia képzés magába foglalja a történelem, szociológia, politika, pszichológia, matematika, zene, asztrológia és orvoslás véd

Női varázs - Nőiség és önbizalom 1 napos tréning

Összeállítottam egy olyan különleges és egyedi programot, ahol a nőiséged megélése van a középpontban. Egy kóstoló abból, milyen is az, amikor minden porcikád megtelik élettel, örömmel, játékossággal és szenvedéllyel, amikor belelazulhatsz a saját nőiességedbe, megnyílhatsz a saját csodádra, amikor biztonságos nőnek lenni. Velem és veled is annyi minden történt már az életben, hogy megtanultuk, nőnek lenni nem biztonságos. Hogy folyton küzdeni kell. Hogy meg kell védeni magunkat.

Beküldte: | 2016. aug. 27. szombat - 12:31