Önismereti tanfolyamok ősztől | Önmegvalósítás.hu

Önismereti tanfolyamok ősztől

Szervusz!

Összeállt az őszi tanfolyamok terve:

Lesz három, önmagában is elvégezhető tréning.
Ha ez a Te utad, akkor velünk tartasz az Önismereti tanfolyamon.
Nem probléma, ha vidéken laksz, levelezőn is elvégezheted!


Ha még csak érdeklődsz, bizonytalan vagy, akkor gyere el valamelyik előadásomra, vagy hallgasd meg a videókat:

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi 

Önismereti és meditációs tréning - szept. 24-25.

Ha szeretnél elindulni az önismeret és meditáció útján, akkor ez a lehetőség Neked szól!
A két napos önismereti tréningen elsajátíthatod az önismeret és meditáció alapjait, mélyebben megismerheted Önmagadat és a személyiséged működését.

Lássuk a tréning témáit:...

Olvasd tovább >>

Szeretet tréning - okt. 22.

A szeretet valóban az egyik legnagyobb erő, amely hatással van az emberi kapcsolatainkra és benne, az Önmagunkkal való kapcsolódásra. Evilágba leszületésünk óta ki vagyunk éhezve a szeretetre, mert ezt nem tudtuk megadni magunknak. Ezerrel kötődünk mindenkihez, akitől egy csepp szeretetet kaphatunk, vagy akár csak remélhetünk! A szeretet olyan a lelkünknek, mint a testnek a víz. Ha nem kap belőle eleget, akkor kiszárad!

Viszont ahhoz, hogy szeretni tudd magad, először el kell tudni fogadnod magad. Az elfogadás a szeretet előszobája. Nincs szeretet elfogadás nélkül és nincs önszeretet önelfogadás nélkül.

Az Önelfogadáshoz meg kell nyílnod, mert becsukott, zárt szívvel sem elfogadni, sem szeretni nem lehet.

Olvasd tovább >>

Önbizalom növelő tréning - nov. 19.

Az önbizalom tartást, magabiztosságot ad, mert tudod ki vagy, mennyit érsz, mire vagy képes.
Ezáltal tudsz hinni magadban és ez az erő nagyban javítja az esélyeidet a siker eléréséhez, hiszen általa vagy képes kihozni a maximumot magadból. 

Azonban nem mindenkinek van elegendő önbizalma, és a kishitűség mögött többféle ok is állhat:...

 

 

Olvasd tovább >>

Önismereti tanfolyam szept. 24-től

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodálatosan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az élet-minőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

  • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
  • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
  • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak. 

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember életében bizonyított. 

A teljes önismereti utadra felkészítő 3 lépcsős Önismereti tanfolyamról itt írtam, most hadd mutassam be az út első részét:...

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2016. aug. 25. csütörtök - 18:37