Ingyenes előadás szombaton | Önmegvalósítás.hu

Ingyenes előadás szombaton

Ha fel vagy iratkozva a Tantrás és Transzlégzéses hírlevelekre is, akkor ez most a 3. email, amit kapsz. Bocsi érte!
Legközelebbre összevonom a címlistákat és akkor mindenkinek egy email megy.

Addig is jó nyarat és remélem találkozunk valamelyik programon vagy a Balaton parton!  ;-)
Sanyi 

Kiút a lelki világunk útvesztőiből - Ingyenes előadás szombaton

Érzelmek és gondolatok tömkelege fut át rajtad minden nap és ezek jó részében nem vagy tudatos, sőt hatalmas káosz, irreális negatívizmus is kialakulhat a nyomukban.
Például számos olyan gondolatot gyártasz a fejedben, amelyek téves információkon alapulnak, így a következtetéseid sem helyesek, nem a valóságot mutatják. Más gondolataid az érzelmeidre reagálnak, félelmekből és vágyakból táplálkoznak. Jól van ez így?
Félelmeid már messze nem a valós veszélyekről szólnak és a vágyaid is könnyen elszállhatnak a realitástól.
A feldolgozatlan negatív érzelmek szorongást, pánikot, depressziót és pszichoszomatikus tüneteket okozhatnak.

Aztán van, hogy érzelmek és gondolatok összefeszülnek bennünk, nem tudjuk melyikre hallgassunk, melyik az igaz, melyik lesz a jó választás számunkra. A szívedre vagy a józan eszedre hallgass? Ha mindenki mást tanácsol, akkor merre van az igazság?
Szóval nagy a káosz a fejekben és szívekben, de hogyan lehet kikeveredni mindebből?

Olvasd tovább >>

Nyári Tantra tábor - július 20-24.

A nyár a kinyílás, felszabadulás és öröm megélésének ideje, ezért a Tantra táborban is ezekre fókuszálunk az izgalmas páros tantra gyakorlatok mellett. Egy igazán csodálatos helyen tartjuk táborunkat, lesz sok tantrázás, vidámság, fürdőzés, természet szeretet, energia-áradás és megújulás.

Ha szeretnél egy igazán emlékezetes nyári programot adni magadnak, akkor gyere tarts Velünk! 

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, az intimitásunkat és szexualitásunkat elzáró gátak feloldását, valamint lelki-spirituális élményeket. Vannak, akik a lelküket találják meg, mások a nemiség, párkapcsolat terén fejlődnek hatalmasat egy-egy tantra program során. Ha vágysz a lelki kapcsolódásra, szeretnéd megismerni magadat és megérezni a másik embert, akkor ez a tábor Téged vár!

Olyan jó sikerültek a legutóbbi Tantra táborok, annyira élveztük a mély lelki és energetikai kapcsolódás adta örömöt, hogy ismét szervezünk egy Tantra tábort.
Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezeket a gyönyört és spirituális élményt adó gyakorlatokat!

Akik már voltak, azóta is erről áradoznak, mindenkit invitálnak, hogy próbálják ki, tapasztalják meg a kapcsolódás új szintjét.

Olvasd tovább >>

Nyári Önismereti tábor - júl.29-aug.2.

Nyári önismereti és spirituális táborunkat július 29-től augusztus 2-ig tartjuk Szentbékkállán, a Balaton-felvidék leghangulatosabb falujában.

Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, hangulatos esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2016. júl. 12. kedd - 18:57