Nyári Tantra tábor - július 20-24. | Önmegvalósítás.hu

Nyári Tantra tábor - július 20-24.

Szervusz!

Megvan a nyári Tantra tábor időpontja, remélem szabad leszel akkorra és velünk tartasz!
Egy gyönyörű falucskában leszünk, aminek van egy olyan tava, amitől a lélegzeted is eláll majd! Nem csak szép, hanem fantasztikusan kellemes, harmonikus energiája van a tónak és környékének, úgyhogy ott sokat fogunk gyakorolni és persze fürdőzni is!

Ha voltál már Tantra esten, akkor ismered az alapgyakorlatokat. No, a táborban már az első nap túljutunk azokon és sokkal mélyebb, izgalmasabb felfedezéseket tehetsz a tantrikus kapcsolódások világában!

Nincs kivel gyere? 
Sebaj, jöhetsz egyedül is!
A páros gyakorlásokat mindig más párral végezheted, így sokkal több tapasztalásban lesz részed.
Ha a pároddal jössz, akkor gyakorolhattok végig együtt is - ahogyan csak szeretnétek!

Szóval, ha egy felejthetetlen élményre vágysz a nyáron, akkor a Tantra tábort ajánlom Neked! 

Nyári Tantra tábor - július 20-24.

A nyár a kinyílás, felszabadulás és öröm megélésének ideje, ezért a Tantra táborban is ezekre fókuszálunk az izgalmas páros tantra gyakorlatok mellett. Egy igazán csodálatos helyen tartjuk táborunkat, lesz sok tantrázás, vidámság, fürdőzés, természet szeretet, energia-áradás és megújulás.

Ha szeretnél egy igazán emlékezetes nyári programot adni magadnak, akkor gyere tarts Velünk! 

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, az intimitásunkat és szexualitásunkat elzáró gátak feloldását, valamint lelki-spirituális élményeket. Vannak, akik a lelküket találják meg, mások a nemiség, párkapcsolat terén fejlődnek hatalmasat egy-egy tantra program során. Ha vágysz a lelki kapcsolódásra, szeretnéd megismerni magadat és megérezni a másik embert, akkor ez a tábor Téged vár!

Olyan jó sikerültek a legutóbbi Tantra táborok, annyira élveztük a mély lelki és energetikai kapcsolódás adta örömöt, hogy ismét szervezünk egy Tantra tábort.
Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezeket a gyönyört és spirituális élményt adó gyakorlatokat!

Akik már voltak, azóta is erről áradoznak, mindenkit invitálnak, hogy próbálják ki, tapasztalják meg a kapcsolódás új szintjét.

Olvasd tovább és jelentkezz >>

Tantra este - május 20.

Esti tantra gyakorlás azoknak, akik szeretnék megízlelni a szeretetteljes tantrikus kapcsolódás mélységeit.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.
Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül
 kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod.

Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezt a gyönyört és spirituális élményeket egyszerre adó gyakorlást!
Ha megszeretted, magadénak érzed, akkor szerettel várlak a következő Tantra táborba, ahol még tovább haladhatsz a tantra csodálatos útján!

Olvasd tovább >>

Ha a tantrikus felszabadulás helyett inkább komolyabb önismereti munkára és problémamegoldásra van szükséged, akkor válaszd az Önismereti tábort:

Önismereti tábor - júl. 29 - aug. 2.

A pünkösdi hosszúhétvégén egy felejthetetlen élményeket adó önismereti és spirituális táborba várlak:

Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz néhány kirándulásra szent helyekre, hangulatos esti beszélgetésekre egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

A haladó önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Olvasd tovább és jelentkezz >>

Beküldte: | 2016. máj.. 05. csütörtök - 12:04