Miért nem kellek, nem fogadnak el? | Önmegvalósítás.hu

Miért nem kellek, nem fogadnak el?

Szervusz!

Egyre többször találkozok azzal a problémával, hogyvalaki a gyerekkora óta azt éli meg: nem fogadják el, nem szeretik, nem elég jó, nem kell!
Tudjuk, hogy emögött rendszerint egy önelfogadás hiány áll, de a dolog mégsem ilyen egyszerű, sokszor egészen a magzatkorig vissza kell menni (vagy még korábbra!), hogy sikerüljön feloldani a téves programot.

Ennek kioldása nem egy 1 órás munka, ezért az október 23-26-os hosszú hétvégére szervezek egy tábort, ahol célzottan ezzel foglalkozunk.
Ha érdekel a program, akkor írj egy emilt, én pedig a jövő héten kiírom a programot a weboldalra.

Addig is, transzra fel!
Huszti Sanyi 

Új párkapcsolat bevonzása - tanfolyam - szept 26-27.

Ezen a párkapcsolati tanfolyamon elsajátíthatod a számodra megfelelő partner bevonzásának elméleti és gyakorlati módszerét.

  • Megérted, hogy miért és hogyan keressük ösztönösen a párunkat, és miért hibás ez a módszer.
  • Rálátsz arra, hogy merre visznek a vágyaid, milyen a Te párkapcsolati ideád?
  • Megtudod, hogy milyen félelmeket hordozol magadban a korábbi kapcsolataidból.
  • Ezeket a félelmeket feloldva és a vágyaidat rendezve, letisztázod a benned élő partner képét.
  • Speciális önismereti gyakorlatok segítségével megismered, hogy pontosan milyen partner való hozzád.
  • A párkapcsolati bevonzás profi technikáját elsajátítva immár képessé válsz arra, hogy valóban bevonzd a hozzád illő partnert!

A bevonzás módszerét évek alatt fejlesztettem ki és több tucat párkapcsolati bevonzással szereztem bizonyosságot a működőképességéről, hatékonyságáról.

Olvasd tovább >>

Transzlégzés Budapesten - szept 26.

Ismét lesz transzlégzés, sokunk kedvenc gyakorlata a belső tisztulásra, felszabadulásra, örömtáncra!  :-D

Tudatunk megtisztításának egyik kiváló módszere a transzlégzés (holotróp légzés). Már az indiánok, hinduk és más ősi népek is alkalmazták ezt a spirituális módszert, hogy a tudat mélyén nyugvó tartalmakat feltárják és rendet tegyenek végre. Hatása oly intenzív, hogy régmúlt fájdalmaitól, terheitől lehet megszabadulni, új felismeréseket kapunk jelenlegi problémáinkról, valamint felejthetetlen spirituális élményeket is adhat a 1,5 órás légzőgyakorlat.

A gyakorlás folyamán hanyatt fekve, intenzív zenére, befelé figyelve lélegeznek a résztvevők és ez olyan energia és figyelem koncentrációt hoz létre, amiből megszületik a belső utazás.
Részletes leírást a transzlégzés folyamatáról, szabályairól itt olvashatsz. 

Elmesélni nem lehet, milyen csodálatos élményeket ad, ezért a legjobb, ha Te magad is kipróbálod! Hívd el barátaidat, érezzétek jól magatokat!

Olvasd tovább >>

Miért nem kellek, nem fogadnak el? -előadás a Sóterben

Az egyik legnehezebben feldolgozható helyzet, amikor azzal találkozol, hogy nem szeretnek, nem fogadnak el. Különösképpen érthetetlen és elfogadhatatlan ez olyanoktól, akik a legközelebbi hozzátartozóid, mint a szüleid, gyermekeid, testvéreid vagy a párod. De hasonlóan nehéz helyzetet teremt az is, ha rendszeresen botlasz bele az elutasításba, el nem fogadásba a munkahelyeden vagy a barátaid, ismerősied körében.

Bárhonnan is kapod a rendszeres és visszatérő elutasítást, a "nem kellek", "nem vagyok elég jó", "nem fogadnak el" érzése mind valószínűleg ugyanarra az okra vezethető vissza.

Van, akinél ez eltávolodást, elszigetelődést vált ki, esetleg hosszan tartó depressziót. Másoknál ez lehet a maguk vagy mások felé állított maximalizmusuk alapja.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. szep. 17. csütörtök - 23:48