Boldogság keresés és önismereti programok | Önmegvalósítás.hu

Boldogság keresés és önismereti programok

Szervusz!

Közeledünk a nyár végéhez, remélhetőleg már Te is kinyaraltad magad, így újult erővel kezdhetsz neki az önmegvalósításnak és a boldogság keresésnek.

Ehhez írtam segítségül az alábbi két boldogságról szóló cikket, valamint ajánlom Neked a szeptemberben induló Alap Önismereti tanfolyamot.

További szép napokat kívánok!
Huszti Sanyi 

Tervezett boldogság vagy Carpe diem?

Mindannyian keressük a boldogságot, sikert, elégedettséget, de vajon milyen módon tesszük ezt és jól csináljuk-e? Legyenek céljaink, valósítsuk meg azokat és így érjük el a sikert, elégedettséget és boldogságot? Vagy inkább éljünk a jelenben és örüljünk annak, amit elénk sodor az élet?
Tervezzük az életünket vagy éljünk a mának?

Olvasd tovább >>

Mit tegyek, hogy elérjem a boldogságot?

Hogyan éljek, mit cselekedjek ahhoz, hogy boldog legyek? Éljek nyugiban vagy inkább keressem az izgalmakat? Kergessem a vágyaimat vagy inkább fogadjam el a sorsom? Mi a boldogság elérésének a legjobb módja?

Ezek a kérdések mindenkiben felmerülnek, aki keresi a boldogság kék madarát. Ahhoz, hogy meg tudjuk válaszolni, először is tisztáznunk kell, hogy mit is jelent a boldogság?

Olvasd tovább >>

Önismereti tábor az intenzív fejlődésért - augusztus 26-30.

A nyár végén ráérőknek is szervezünk egy önismereti és spirituális tábort, amit Szentbékkállán tartunk, a Balaton-felvidék leghangulatosabb falujában.
Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, hangulatos esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

A haladó önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Olvasd tovább >>

Alap önismereti tanfolyam - szept. 12-13.

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodásan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az életminőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

  • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
  • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
  • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak. 

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember gyakorlatában bizonyított. 

A teljes önismereti utadra felkészítő 3 lépcsős Önismereti tanfolyamról itt írtam, azonban most hadd mutassam be az út első részét:

Olvasd tovább >>

Párkapcsolati partner elengedése tanfolyam - szept. 19-20.

Kötődsz a volt párodhoz, vagy a jelenlegit szeretnéd elengedni? Nem tudsz tovább lépni és új kapcsolatot kezdeni? Nem tudod elengedni a régi kapcsolataidat?

A kötődés oldásához, teljes elengedéséhez kevés az, ha megpróbálod elfelejteni, ritkán gondolsz rá, vagy kerülöd a találkozást!
Sem az idő, sem a távolság nem segít rajtad. Hiába nyomod el a tudatalattidba, a kötődés tovább él Benned és bármikor újra a felszínre tör, ha nem dolgoztad még fel a valódi okát. Ez az állapot nem fog megváltozni addig, amíg nem alkalmazod az elengedés tudatos, önismereti alapokon nyugvó módszerét!

A kötődések elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel olyan mély kötődéseket is elengedni, amelyeket eddig csak elfojtani tudtál.

Olvasd tovább >>

Új párkapcsolat bevonzása tanfolyam - szept. 26-27.

Ezen a párkapcsolati tanfolyamon elsajátíthatod a számodra megfelelő partner bevonzásának elméleti és gyakorlati módszerét.

  • Megérted, hogy miért és hogyan keressük ösztönösen a párunkat, és miért hibás ez a módszer.
  • Rálátsz arra, hogy merre visznek a vágyaid, milyen a Te párkapcsolati ideád?
  • Megtudod, hogy milyen félelmeket hordozol magadban a korábbi kapcsolataidból.
  • Ezeket a félelmeket feloldva és a vágyaidat rendezve, letisztázod a benned élő partner képét.
  • Speciális önismereti gyakorlatok segítségével megismered, hogy pontosan milyen partner való hozzád.
  • A párkapcsolati bevonzás profi technikáját elsajátítva immár képessé válsz arra, hogy valóban bevonzd a hozzád illő partnert!

A bevonzás módszerét évek alatt fejlesztettem ki és több tucat párkapcsolati bevonzással szereztem bizonyosságot a működőképességéről, hatékonyságáról.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. aug. 11. kedd - 21:40