Nyári táborok és szeptemberi tanfolyamok | Önmegvalósítás.hu

Nyári táborok és szeptemberi tanfolyamok

Szervusz!

Ebben a nyári hőségben mindenki a vízpartot keresi, ezért szerveztem még két tábort a Balaton közelébe, ahova várlak szeretettel!
A szeptemberi tanfolyamok pedig kiváló évkezdések lehetnek, hogy fejlődj önismeretben, megtanulj meditálni és a Karácsonyt már ne egyedül kelljen ünnepelned.  :-) 

Tantra tábor - aug. 5-9.

Olyan jó sikerültek a legutóbbi Tantra táborok, annyira élveztük a mély lelki és energetikai kapcsolódás adta örömöt, hogy nyárra ismét szervezünk egy Tantra tábort.
Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és a kapcsolataitokba is bevinnétek ezeket a gyönyört és spirituális élményt adó technikákat!

3 nap alatt elsajátítható minden olyan alapgyakorlat, amellyel utána képes leszel a pároddal vagy egy alkalmi gyakorló társsal olyan tantrikus egybeolvadást, egyesülést megélni, ami a szívedet megnyitja, a lelkedet feltölti és életed legszebb lelki élményévé válik.
Egy ilyen tapasztalás után egészen máshogy fogod látni a világot és benne Önmagadat!

Akik már voltak, azóta is erről áradoznak, mindenkit invitálnak, hogy próbálják ki, tapasztalják meg a kapcsolódás új szintjét.

Olvasd el a visszajelzéseiket:

Olvasd tovább >>

Önismereti tábor - aug 26-30.

A nyár végén ráérőknek is szervezünk egy önismereti és spirituális tábort, amit Szentbékkállán tartunk, a Balaton-felvidék leghangulatosabb falujában.
Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, hangulatos esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

A haladó önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Olvasd tovább >>

Alap önismereti tanfolyam - szept. 12-13.

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodásan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az életminőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

  • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
  • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
  • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak.

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember gyakorlatában bizonyított. 

A teljes önismereti utadra felkészítő 3 lépcsős Önismereti tanfolyamról itt írtam, azonban most hadd mutassam be az út első részét:

Olvasd tovább >>

Párkapcsolati partner elengedése tanfolyam - szept. 19-20.

Kötődsz a volt párodhoz, vagy a jelenlegit szeretnéd elengedni? Nem tudsz tovább lépni és új kapcsolatot kezdeni? Nem tudod elengedni a régi kapcsolataidat?

A kötődés oldásához, teljes elengedéséhez kevés az, ha megpróbálod elfelejteni, ritkán gondolsz rá, vagy kerülöd a találkozást!
Sem az idő, sem a távolság nem segít rajtad. Hiába nyomod el a tudatalattidba, a kötődés tovább él Benned és bármikor újra a felszínre tör, ha nem dolgoztad még fel a valódi okát. Ez az állapot nem fog megváltozni addig, amíg nem alkalmazod az elengedés tudatos, önismereti alapokon nyugvó módszerét!

A kötődések elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel olyan mély kötődéseket is elengedni, amelyeket eddig csak elfojtani tudtál.

Olvasd tovább >>

Új párkapcsolat bevonzása tanfolyam - szept. 26-27.

Ezen a párkapcsolati tanfolyamon elsajátíthatod a számodra megfelelő partner bevonzásának elméleti és gyakorlati módszerét.

  • Megérted, hogy miért és hogyan keressük ösztönösen a párunkat, és miért hibás ez a módszer.
  • Rálátsz arra, hogy merre visznek a vágyaid, milyen a Te párkapcsolati ideád?
  • Megtudod, hogy milyen félelmeket hordozol magadban a korábbi kapcsolataidból.
  • Ezeket a félelmeket feloldva és a vágyaidat rendezve, letisztázod a benned élő partner képét.
  • Speciális önismereti gyakorlatok segítségével megismered, hogy pontosan milyen partner való hozzád.
  • A párkapcsolati bevonzás profi technikáját elsajátítva immár képessé válsz arra, hogy valóban bevonzd a hozzád illő partnert!

A bevonzás módszerét évek alatt fejlesztettem ki és több tucat párkapcsolati bevonzással szereztem bizonyosságot a működőképességéről, hatékonyságáról.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. júl. 22. szerda - 01:38