Mi kell a változáshoz? ...és nyári programok | Önmegvalósítás.hu

Mi kell a változáshoz? ...és nyári programok

Szervusz!

Gyakorlatilag már kitört a nyár, délutánonként én is inkább napozni mennék, mint hogy dolgozzak. De azért néha ráveszem magam, így most is sikerült egy igen átfogó cikket írnom a változásról, érdemes elolvasnod!

Ezenkívül ajánlom Neked a nyári táboraimat is, ahol önismeret gyakorlásra, tudatos probléma megoldásra, valamint a kapcsolódást mélyítő Tantra elsajátítására lesz lehetőséged. Jó hangulat és tudatos emberek társasága teszi felejthetetlen élménnyé ezeket a programokat. Várlak szeretettel!

Jó nyarat kívánok!
Huszti Sanyi 

Mi kell a változáshoz?

Akarjuk a változást, de félünk is tőle. Szeretnénk változtatni az életünkön, de annyira tartunk a negatív következményektől, hogy végül egy lépést sem teszünk érte.

Manapság a csapból is az folyik, hogy változnod kell, sőt sokszor Te is azt érzed, hogy nem jó így, nem érzed jól magad a kapcsolatodban, munkahelyeden, családodban, vagy a saját bőrödben, életedben sem.
Egyáltalán, szükséged van a változásra és ha igen, akkor hogyan érheted el azt?

Olvasd tovább >>

Everness Fesztivál 2015

Tavaly egy napra kinéztünk az Everness Fesztiválra és annyira magával ragadott a hangulata és a rengeteg színes és hasznos program, hogy úgy döntöttem, az idén mi is részt veszünk rajta!
Kipakolunk egy workshop sátorral és napi 2-3 előadással, csoportos beszélgetéssel, vezetett meditációkkal és egyéni tanácsadással segítjük az önismereti úton elindulni vágyókat, botladozókat és halladókat is.

Lesz a programban mindenféle téma, önbizalom növelés, útkeresés, félelem oldás, szeretet adás és sok-sok párkapcsolati előadás, workshop. A részletes program bontást itt nézd meg: http://www.everness.hu/huszti-sandor

Várunk szeretettel az "Önismereti sátor Huszti Sanyival" elnevezésű sátornál szerdától vasárnapig minden nap!
Huszti Sanyi és lelkes csapata  :-)

Olvasd tovább >>

Nyári Önismereti tábor

Már csak 5 szabad hely van. Most jelentkezz, ha jönni szeretnél!
Nyári önismereti és spirituális táborunkat 
július 22-26-ig tartjuk Szentbékkállán, a Balaton-felvidék leghangulatosabb falujában.

Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, hangulatos esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

A haladó önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Amikor pedig elfáradtunk az önismereti munkában, akkor energetikai gyakorlatokkal töltjük fel magunkat és spirituális meditációkkal érünk el lelki mélységeket, szent találkozásokat Lelkünkkel, Istennel és az Ősökkel.

A mozgás sem marad ki a programunkból: lesz reggeli jóga, tánc, kirándulás a hívogató hegyekre és úszkálás a hűsítő Balatonban. 

Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal, valamint rövid kirándulásokkal tesszük még tartalmasabbá a programot. Az önismereti és spirituális programok szüneteiben pedig teszünk egy-egy sétát a faluban, vagy megnézzük a közelben fekvő varázslatos Kőtengert. Hosszabb kirándulásaink során megérezzük a Hegyes-tű hegy gyökér-csakra nyitogató erejét és a zalaszántói buddhista Sztúpához is ellátogathatunk!


Ha szeretnél tanulni - fejlődni, szükséged van egy kis töltődésre és már kész vagy a megújulásra, akkor gyere el!
Az önismereti gyakorlással sok problémádtól megszabadulhatsz, kérdéseidre végre megkapod a válaszokat és mindezt egy varázslatos helyen, lelki emberek társaságában. - Kell ettől jobb?

Olvasd tovább >>

Tantra tábor - 2015 nyár

Olyan jó sikerültek a legutóbbi Tantra táborok, annyira élveztük a mély lelki és energetikai kapcsolódás adta örömöt, hogy nyárra ismét szervezünk egy Tantra tábort.
Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és a kapcsolataitokba is bevinnétek ezeket a gyönyört és spirituális élményt adó technikákat!

3 nap alatt elsajátítható minden olyan alapgyakorlat, amellyel utána képes leszel a pároddal vagy egy alkalmi gyakorló társsal olyan tantrikus egybeolvadást, egyesülést megélni, ami a szívedet megnyitja, a lelkedet feltölti és életed legszebb lelki élményévé válik.
Egy ilyen tapasztalás után egészen máshogy fogod látni a világot és benne Önmagadat!

Akik már voltak, azóta is erről áradoznak, mindenkit invitálnak, hogy próbálják ki, tapasztalják meg a kapcsolódás új szintjét.

Olvasd el a visszajelzéseiket:

Még igen erősen hatása alatt vagyok a tegnapi Tantrikus összekapcsolódásnak.
Éreztem a szeretetedet és nagyon jól esett érezni hogy szerethető vagyok. Ha most látnád a szemeimet könnyeket látnál a meghatódottságtól... Köszönöm neked az élményeket!

Lehet ettől függővé válni? Mert úgy érzem elvonási tüneteim vannak. A tábor óta azt szomjazom, hogy újra és újra átélhessem azt az élményt!

Mit jelentett nekem a tantra tábor?
Kapcsolódni egy másik emberhez teljes érzékiséggel. Fizikai síkon túl a lelki, energetikai érintés fantasztikus érzése, máshoz nem hasonlítható örömét adta nekem ez az élmény.
Megtapasztalni a teljességet, az áradó erőt, a Női-Férfi minőséget, annak kapcsolódását és a teljességben való feloldódását.
Már többedszer vettem részt Sanyinál tantra táborban, mindegyik más volt. Mindegyikben tanultam, tapasztaltam valami újat és még most is úgy érzem, hogy van mit tanulnom.
Viszont meg van az a veszély, hogy egy ilyen tábor után már mindig erre vágyom! Keresem azt az élményt, amit ott megéltem. A szokványostól eltérő tantrikus-kapcsolódás olyan örömet, annyi pluszt visz be egy érintésbe, egy simogatásba, ...az ilyen tapasztalaton alapuló szexről meg nem is beszélve! ;-)

Még most is egy-két lépcsővel a föld felett járok.

A tábor előtt is voltak spirituális élményeim, megérzéseim, amiket sokszor nem tudtam hova tenni, értelmezni, ma már tudom ezek nem véletlenek!
Amennyiben nyitott vagy a számodra új és izgalmasnak ígérkező felfedezésekre energiák áramoltatására szeretnéd felfedezni magadban a Férfit és a Nőt, megélni e két minőség érzését majd eggyé válni vele, itt a helyed! Ne gondolkozz semmin, a megérzésedre hallgass, mert az vezet el oda, ahol mindig is szerettél volna lenni!

A 2015 -ös évben a legjobb döntéseim között szerepel, hogy eljöttem a Tantra táborba! Rengeteg élménnyel gazdagabban tértem haza, sok szeretetre méltó és igazán szeretni tudó emberrel ismerkedtem meg, csak azt sajnálom, hogy nagyon gyorsan elrepült az a pár nap! Ölelés Mindenkinek! 

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd megtanulni a páros tantrikus gyakorlatokat, a szexuális energiák áramoltatását, a lelkek örömtáncát? Jó lenne felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot?
Ne csak vágyódj rá, hanem tegyél is érte! Tanuld meg a Tantra lelki egyesülést segítő technikáit, gyakorold a szexuális energiák áramoltatását!

Jelentkezési határidő: június 20 !

Olvasd tovább >>

Önmegvalósítás tábor - 2015 augusztus

Kifejezetten a rendszeresen gyakorló, önismereti úton járóknak ajánlom ezt a nyár végi tábort:
A balatoni szezon a vége felé tart, de még kellően meleg van ahhoz, hogy a víz közelében, akár egy strand fövenyén elmeditálgassunk életünk dolgain, a megoldások útjain vagy éppen a spirituális fejlődésünkön.

Ha voltál már táboromban, akkor tudod, hogy az önismereti és spirituális gyakorlás mellett a jó hangulat is biztosított, ebben a táborban pedig a haladó útonjárók adnak hozzá egy emelkedett rezgésű teret a gyakorlásodhoz. Ebben a térben minden meditáció erősebb és a válaszok, felismerések is kristálytisztán jönnek le.

Ha szeretnél velünk tartani ebben a nagyszerű együtt-létben, akkor add le mielőbb a jelentkezésedet, mert max. 15 fővel tartjuk meg ezt a programot!

A mozgás sem marad ki a programunkból: lesz reggeli jóga, tánc, kirándulás a Balatonfelvidék hegyeire és sok-sok úszás, fürdőzés a Balatonban. Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal tesszük még tartalmasabbá a programot. 

Az önismereti gyakorlással sok problémádtól megszabadulhatsz, kérdéseidre végre megkapod a válaszokat és mindezt egy varázslatos helyen, lelki emberek társaságában. - Kell ettől jobb?

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. jún. 05. péntek - 21:56