Előadások és nyári önismereti táborok | Önmegvalósítás.hu

Előadások és nyári önismereti táborok

Döntésképtelen vagy, bizonytalankodsz? Tanulj meg dönteni!

Olykor nehéz dönteni, máskor meg azt érezzük, hogy lehetetlen! Pedig az eszünkkel tudjuk, hogy meg kellene hozni egy döntést, mert az még mindig jobb, mint egy helyben toporogni, de erre mégis képtelenek vagyunk. Miért?

Mert nem merünk választani. Félünk, hogy az egyik választással a másik út jó dolgai elvesznek. Vagy lehet, hogy egyik lehetőség sincs kedvünkre, mindkettőben (sokban) van valami rossz, amit nem szeretnénk lenyelni. Pedig le kell. Tudjuk. Mégis halogatjuk.
Sajnos az idő nem oldja meg helyettünk a problémát, azt nekünk kell!

Mi a probléma valódi oka?
Az, hogy nem akarunk valami jót elengedni vagy nem merünk valami rosszat befogadni.
Mert félünk és nem bízunk. Nem bízunk abban, hogy ami jónak meg kell történnie velünk, az minden úton meg fog történni! Vagy ami rosszat meg kell tapasztalnunk, hogy tanuljunk belőle, az minden úton ott vár ránk.

Ezekről a választásokról, lehetséges végkimenetelekről és a tudatos döntésről fogok beszélni Nektek az előadáson.

Olvasd tovább >>

Megbocsátás másoknak és önmagunknak

Kapcsolataink rendezésében az első és legfontosabb feladat, hogy a régóta cipelt nehezteléseket, haragokat elengedjük és képesek legyünk megbocsátani a másiknak. Addig, amíg nincs megbocsátás a szívekben, hiába is próbálunk pozitívan nézni a másikra, szeretnénk Őt szeretni, a fájdalom szálkája újra meg újra ki fogja kezdeni a kapcsolatot.

Ezért a szeretetteljes kapcsolódást csak az hozza el, ha szembenézünk a fájdalmat okozó szavakkal és tettekkel, elvárással és csalódással. Ezeket kell feldolgoznunk magunkban ahhoz, hogy eljussunk a hőn áhított megbocsátáshoz.

Ugyanezt az utat kell magunkkal szemben is bejárni, hiszen évek alatt számtalan okot találtunk, amiért neheztelünk, haragszunk magunkra, éppen ostorozzuk magunkat. Talán többet vársz el magadtól, mint amennyire képes vagy? Vagy akkorát vétettél, amit nem tudsz megbocsátani magadnak? Erről is beszélünk.

Az előadáson arról mesélek, hogyan tudsz megbocsátani magadnak és másoknak, hogy végre szeretet és béke legyen a szívedben.

Olvasd tovább >>

Tantra tábor - Pünkösd hétvégéjén

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd megtanulni a páros tantrikus gyakorlatokat, a szexuális energiák áramoltatását, a lelkek örömtáncát? Jó lenne felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot?

Ne csak vágyódj rá, hanem tegyél is érte! Tanuld meg a Tantra lelki egyesülést segítő technikáit, gyakorold a szexuális energiák áramoltatását!

Milyen Tantra?

A Tantra elsősorban spirituális út, azonban a tudását felhasználhatjuk hétköznapjaink, párkapcsolataink jobbítására is. A "szexuális tantra" tárháza olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyekkel az együttlét élményét emelhetjük magasabb szintre, mert olyan mélységeit tapasztalhatjuk meg a kapcsolatnak, az eggyéválásnak, amit addig elképzelni sem tudtunk!

Ezen belül is létezik egy populárisabb és egy spirituálisabb irányzat. A populáris verzióban a testen, érzékeken, mozgáson és pózokon van a hangsúly, amivel a szexuális kultúránkat tudjuk színesíteni. Ez klassz.

A spirituális irányzat a lelki és energetikai eggyesülésre helyezi a hangsúlyt, ahol a testek nem is érintkeznek, mert a kapcsolódás az energiatestekkel és a lelkekben történik meg.
Ennek a gyakorlásnak komoly hatása van a spirituális fejlődésünkre is, hiszen aki képes megnyílni egy másik ember, lélek felé, az egyúttal Önmaga felé is megnyílik.

Márpedig, amikor a másik ember felé megnyílunk lelkileg és energetikailag, akkor a partner elfogadása és szeretete árad felénk, ami segít feloldani blokkjainkat, bezárkózásunkat. Ebben a tisztító folyamatban egészen odáig el lehet eljutni, hogy a személyiség burkok teljesen leomlanak és a két lélek egyesülésében egy hatalmas spirituális eggyéválás, egység élmény születik meg!

Emellett természetesen szexuális energiák is megjelennek a gyakorlás folyamán, amelyeknek egyrészt örülünk, hiszen magasabb szintű élvezetet élhetünk meg, másrészt ezt is megtanuljuk tudatosan irányítani.

Mit nyerhetsz a Tantra gyakorlással?

  • megtanulod tudatosan megnyitni magad lelki és energetikai szinteken
  • irányítod az energiáidat, kinyitod a csakráidat, feléleszted az energiaáramlást
  • megtalálva nemiséged központját, képes leszel növelni nemi-tudatosságodat
  • tudatosan fel tudod ébreszteni magadban a szexuális energiákat
  • összekapcsolódhatsz a gyakorló partnereddel energetikailag
  • nemi és szexuális energiák küldése (titkos tantrikus technika)
  • körkörös energiaáramoltatással emelitek egyre magasabb szintre a rezgésszinteteket
  • megnyíltok egymás felé egészen a lelki minőségekig
  • a lelkek örömtánca előzi meg a végső lelki eggyéválást
  • a megnyílás, szeretet és eggyéválás új spirituális élményeket hoz az életedbe
  • a tudatos kinyílás, lelki és energetikai kapcsolódás által sokkal gazdagabb szexuális élményed lesz a partnereddel

Hogyan folyik a gyakorlás?

Pünkösd hétvégéjét ennek a gyakorlásnak fogjuk szentelni, nők és férfiak először külön-külön, majd páros gyakorlatokban sajátíthatják el a lelki-tantra gyakorlatait.

FONTOS tisztázni, hogy ezen a gyakorláson nem lesz "kötelező szex gyakorlat" vagy bármi olyan helyzet, amiben kellemetlenül éreznéd magad!
A gyakorlás végig ruhában történik és ügyelünk rá, hogy mindenkinek tiszteletben tartsuk az intimitás határait!

Természetesen, ha valakivel szimpátia alakul ki, azzal a gyakorlás után szabadon randizhattok, ismerkedhettek tovább, sőt akár egy gyümölcsöző párkapcsolat is születhet, ahogyan erre már jó pár példa volt táborainkban!

Kikkel gyakoroljuk a Tantrát?

A táborba jöhetsz a pároddal, de jöhetsz egyedül is, hiszen a páros gyakorlatoknál a résztvevők, megérzésük és szimpátiájuk által vezetve találják meg gyakorlótársukat.
A sok nap alatt több partnered is lesz a gyakorlásban, így sokszínű tapasztalatot szerezhetsz a kinyílás és lelki kapcsolódás terén.

A tábor hangulatát a szeretet, a megnyílás, az öröm és érzékiség hatja át. Ha szeretnél ebben megmerítkezni, ne habozz sokáig, jelentkezz mielőbb! 

Olvasd tovább >>



Nyári Önismereti tábor

Nyári önismereti és spirituális táborunkat július 22-26-ig tartjuk Szentbékkállán, a Balaton-felvidék leghangulatosabb falujában.
Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, hangulatos esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

A haladó önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Amikor pedig elfáradtunk az önismereti munkában, akkor energetikai gyakorlatokkal töltjük fel magunkat és spirituális meditációkkal érünk el lelki mélységeket, szent találkozásokat Lelkünkkel, Istennel és az Ősökkel.

A mozgás sem marad ki a programunkból: lesz reggeli jóga, tánc, kirándulás a hívogató hegyekre és úszkálás a hűsítő Balatonban. 

Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal, valamint rövid kirándulásokkal tesszük még tartalmasabbá a programot. Az önismereti és spirituális programok szüneteiben pedig teszünk egy-egy sétát a faluban, vagy megnézzük a közelben fekvő varázslatos Kőtengert. Hosszabb kirándulásaink során megérezzük a Hegyes-tű hegy gyökér-csakra nyitogató erejét és a zalaszántói buddhista Sztúpához is ellátogathatunk!


Ha szeretnél tanulni - fejlődni, szükséged van egy kis töltődésre és már kész vagy a megújulásra, akkor gyere el!
Az önismereti gyakorlással sok problémádtól megszabadulhatsz, kérdéseidre végre megkapod a válaszokat és mindezt egy varázslatos helyen, lelki emberek társaságában. - Kell ettől jobb?

Olvasd tovább >>

Önmegvalósítás tábor - 2015 augusztus

Rendszeresen gyakorló önismereti úton járóknak ajánlom ezt a nyár végi tábort:
A balatoni szezon kezd a vége felé tart, de még kellően meleg van ahhoz, hogy a víz közelében, akár egy strand fövenyén elmeditálgassunk életünk dolgain, a megoldások útjain vagy éppen a spirituális fejlődésünkön.

Ha voltál már táboromban, akkor tudod, hogy az önismereti és spirituális gyakorlás mellett a jó hangulat is biztosított, ebben a táborban pedig a haladó útonjárók adnak hozzá egy emelkedett rezgésű teret a gyakorlásodhoz. Ebben a térben minden meditáció erősebb és a válaszok, felismerések is kristálytisztán jönnek le.

Ha szeretnél velünk tartani ebben a nagyszerű együtt-létben, akkor add le mielőbb a jelentkezésedet, mert max. 15 fővel tartjuk meg ezt a programot!

A mozgás sem marad ki a programunkból: lesz reggeli jóga, tánc, kirándulás a Balatonfelvidék hegyeire és sok-sok úszás, fürdőzés a Balatonban. Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal tesszük még tartalmasabbá a programot. 

Az önismereti gyakorlással sok problémádtól megszabadulhatsz, kérdéseidre végre megkapod a válaszokat és mindezt egy varázslatos helyen, lelki emberek társaságában. - Kell ettől jobb?

Olvasd tovább >>

Készülünk az Evernessre!

Örömmel újságolom, hogy idén mi is ott leszünk az Everness fesztiválon!
Tavaly megnéztük, tetszett (nagyon tetszett!), ezért úgy döntöttünk, hogy idén júniusban mi is megmutatjuk magunkat, bemutatjuk honnan-hova lehet eljutni az általunk is használt hatékony önismereti módszerrel.

A workshop sátorunkban minden nap tartunk majd előadásokat, csoportos és egyéni önismereti beszélgetéseket, valamint vezetett meditációkat. Emellett lesz még önismereti teszt, Tarot vetés, meg még 1-2 meglepetés program is.

További infókat küldök még, lesz benne program előzetes és kedvezményes bérlet vásárlási lehetőség is.

Addig is olvasd el a bemutatkozó szövegünket:

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. máj.. 07. csütörtök - 14:07