5 előadás jövő hétvégére | Önmegvalósítás.hu

5 előadás jövő hétvégére

Szervusz!

Hadd hívjam fel a figyelmedet a jövő hétvégi előadás dömpingre,
valamint én is kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!

Huszti Sanyi

„Húsvéti meglepetésünk: 2.900 Ft helyett 2.500 Ft lesz a belépő, természetesen azoknak is, akik már elküldték a jelentkezésüket! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!”
Ungvári Csaba


Önértékelés és önbizalom növelés a gyakorlatban

Az önbizalom tartást, magabiztosságot ad, mert tudom mennyit érek, mire vagyok képes. Ezáltal tudok hinni magamban, képességeimben, tudásomban. 
Egy olyan belső erőt, bátorságot ad az önbizalom, amellyel érezzük, hogy képesek leszünk véghez vinni amibe belevágtunk. Az önbizalom által hiszünk magunkban, a saját tudásunkban, képességeinkben, teljesítményünkben. Ez a belső hit és erő nagyban javítja az esélyeinket a siker eléréséhez, hiszen általa vagyunk képesek kihozni magunkból a maximumot. 

Azonban nem mindegy, milyen áron szerezzük meg az önbizalmat!

Olvasd tovább >>

Merre vezet az utam? Ismerd meg a sorsod, életfeladatod!

Vannak akik szabadon élik életüket és csak akkor merül fel bennük, hogy működik valamiféle elrendeltetés, amikor már a sorsuk kényszeríti Őket egy bizonyos irányba.
Mások állandóan a sorsukat, életfeladataikat kémlelik, szinte már betegesen, nehogy letévedjenek róla, mert akkor lesz nagy enyje-bejnye!
Azt gondolom, egyik véglet sem jó, meg kell találni azt az aranyközéputat, ahol követed a kijelölt utat, de azért megéled a kínálkozó szabadságot is.

Hogy mi ennek a titka?
Ahhoz, hogy tudd mikor van kötelező gyakorlat és mikor tehetsz bármit szabadon, ismerned kell elsősorban a sors működését, felismerned a neked szánt feladatokat. Másrészt jó, ha képes vagy megélni a szabadságodat, de nem csúszol át a szabatosságba, káoszba.

Az előadáson arról mesélek, hogyan tudod a sorsodat tudatosan felismerni, életedet úgy irányítani, hogy abban megleld a szabadságot és a lelki felszabadulást is.

Olvasd tovább >>

Mi a boldogtalanságod oka és megoldása?

Nagyon szomorú dolog, de sajnos ma Magyarországon a legtöbb ember boldogtalannak érzi magát. Ennek több oka is van. Egyrészt a történelmünkből, társadalmi mintáinkból ránk maradt egyfajta kesergés, bosszankodás, elégedetlenség.
De nem lehet mindent erre fogni!

Az egyén minden esetben felelős a saját közérzetéért, kiváltképp, ha már felnőtt korban jár! Mindegy miylen mintát kapott szüleitől, nevelőitől, ezekből a mintákból képesek vagyunk kilépni, kigyógyulni, csak tudni kellene a módszerét.

Másrészt, vannak akik ha nem érik el a céljaikat, nem tudják beteljesíteni a vágyaikat, akkor erre automatikusan magukba roskadnak. Ehelyett túl is lendülhetnének a sikertelenségen és ha még a hibáikkal is szembenéznének, akkor legközelebb akár sikerrel is járhatnának!

Valamint vannak azok a negatív érzéseink, - mint szomorúság, fájdalom, veszteség, félelem - amelyek szinte gyártják a boldogtalanságot. Ilyenkor hiába keresünk örömöt, sikert, vagy más figyelem elterelő dolgot, csak becsapjuk magunkat! Hiába élvezzük egy percre az életet, ha egyszer belül mélyen a negatív érzések lehúznak és ettől végül is boldogtalanok maradunk.

A boldogtalanság okainak mélyebb megértésével és ezen okok felszámolásával fogunk foglalkozni az előadáson.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. ápr. 03. péntek - 22:30