Tábor időpontok tavasztól - nyárig | Önmegvalósítás.hu

Tábor időpontok tavasztól - nyárig

Szervusz!

Az idei év kedvez a táborok szervezésének, mert a legtöbb ünnepnap a hétvégék közelébe esik, így akár csak 1 szabadnap kivételével is el tudsz jönni egy 4 napos töltődésre, önismereti gyakorlásra.

Nézd meg ajánlatunkat, mely táborokba várunk tavasztól - nyárig:

 

Vitalitás tábor - április 4-7.

Április elején, a Húsvéti ünnepek hétvégéjén tartjuk tavaszi táborunkat, ahol a természet ébredő erőit fogadjuk magunkba és egyesítjük belső energiáinkkal. Ilyenkor gyönyörű, erőt sugárzó a természet, ezért megmásszuk a Szentbékkálla melletti csoda-hegyet és letekintve a Káli-medencére magunkba szívjuk annak éltető energiáit.
Húsvét, Jézus feltámadásának ünnepe, győzelem a halál fölött, visszatérés az életbe egy magasabb tudatossággal. Ezt a belső utat kívánjuk bejárni gyakorlásunkkal, ezért különböző újjászületést, megújulást és felébredést hozó légző- és meditációs gyakorlatokat végzünk a négy nap folyamán.

A programban lesz:

  • megújulás légzés - egy saját fejlesztésű gyakorlat
  • újjászületés terápia - magzatkor és születésélmény újra élése
  • kundalíni hívogatás - csak óvatosan, ki mennyit bír!  ;-)
  • transztánc - a belső szabadság megéléséhez
  • transzlégzés - ez a kedvencünk!
  • Síva-Shakti belső tánc - na ezt még nem tudom mi, de addig biztos lejön!
  • Univerzum erőközpont megtalálása és felébresztése
  • Önismereti gyakorlás és meditáció
  • belső örömközpontunk felébresztése - ez jobb mint a Hahota-klub!
  • NIA tánc - az élet öröméért
  • reggeli jóga - ha lesz olyan résztvevő, aki szívesen megtartja

A program nem piskóta, de mi sem vagyunk azok!  :-)

Erre a programra kezdők jelentkezését is várom!

Tudjuk, hogy egy ilyen intenzív program milyen sokat adhat a belső erő megtalálásához és az életedben való megújuláshoz. Sokszor átéltünk már hasonlót, a gyakorlatok kiválóak, a csapat pedig mindig támogatóan segít, hogy kívül is jól érezd magad!
 

Természetesen nem feledkezünk el az önismereti út fontosságáról sem, hiszen a motivációidat, cselekvésedet és erődet visszafogó gátlásokat, félelmeket fel kell oldani, hogy az energia és cselekvés szabadon áramolhasson.
Ezt önismereti oldásokkal és speciális meditációk segítségével fogjuk elérni.

Az intenzív gyakorlást rövid kirándulásokkal, sétákkal tarkítjuk, ilyenkor tudunk a természethez kapcsolódni, valamint esti beszélgetések és finom ételek teszik teljessé a négy együtt töltött napunkat.

Olvasd tovább >>

Tantra tábor Siófokon - ápr. 30. - máj. 3.

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd megtanulni a páros tantrikus gyakorlatokat, a szexuális energiák áramoltatását, a kundalíni ébresztést? Jó lenne felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot?

A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az egyéni gyakorlatokkal kezdjük, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során kapcsolódsz a partneredhez, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

 

A táborba jöhetsz a pároddal, de jöhetsz egyedül is, hiszen a páros gyakorlatoknál a résztvevők, megérzésük és szimpátiájuk által vezetve találják meg gyakorlótársukat.
A tábor hangulatát a szeretet, a kinyílás, az öröm és az érzékiség hatja át. Ha szeretnél ebben megmerítkezni, ne habozz sokáig, jelentkezz mielőbb!

Olvasd tovább >>

Pünkösdi meditációs és önmegvalósító tábor - május 22-25.

2015. május 22-25. között egy „Pünkösdi meditációs és önmegvalósító tábort” tartok a Vértes lábánál, Vértesbogláron. A cél, hogy a 4 nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül. Szeretném, ha ez a négy nap minél hatékonyabb lenne, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést. A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság.

Nyári Önismereti tábor - július 22-26.

Nyári önismereti és spirituális táborunkat július 22-26-ig tartjuk Szentbékkállán, a Balaton-felvidék leghangulatosabb falujában.
Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, hangulatos esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

A haladó önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Amikor pedig elfáradtunk az önismereti munkában, akkor energetikai gyakorlatokkal töltjük fel magunkat és spirituális meditációkkal érünk el lelki mélységeket, szent találkozásokat Lelkünkkel, Istennel és az Ősökkel.

A mozgás sem marad ki a programunkból: lesz reggeli jóga, tánc, kirándulás a hívogató hegyekre és úszkálás a hűsítő Balatonban. 

Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal, valamint rövid kirándulásokkal tesszük még tartalmasabbá a programot. Az önismereti és spirituális programok szüneteiben pedig teszünk egy-egy sétát a faluban, vagy megnézzük a közelben fekvő varázslatos Kőtengert. Hosszabb kirándulásaink során megérezzük a Hegyes-tű hegy gyökér-csakra nyitogató erejét és a zalaszántói buddhista Sztúpához is ellátogathatunk!


Ha szeretnél tanulni - fejlődni, szükséged van egy kis töltődésre és már kész vagy a megújulásra, akkor gyere el!
Az önismereti gyakorlással sok problémádtól megszabadulhatsz, kérdéseidre végre megkapod a válaszokat és mindezt egy varázslatos helyen, lelki emberek társaságában. - Kell ettől jobb?

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. márc. 23. hétfő - 15:28