Önismereti programok: február-március | Önmegvalósítás.hu

Önismereti programok: február-március

Szervusz!

Már várjuk nagyon a tavaszt, amikor elkezd feléledni a természet téli álmából, megindul az élet a növényekben, pattannak ki az első rügyek.

Megújulás tábor - március 5-8.

Ennek az ébredezésnek, elindulásnak, a teremtés kezdetének szenteljük táborunkat, ahol magunkban is felderítjük ezen erőket, átéljük a teremtő folyamatokat.

Legyen szó kapcsolatokról, mint új párkapcsolat, új barátságok, vagy külső utakról, mint költözés, új munkahely, esetleg belső megújulás testi-lelki szinteken, mindenhol fontos, hogy tudatos legyél a kezdetekben, az elindulásban, hiszen az első lépések határozzák meg a teljes további utadat!

Amilyen a kezdet, olyan a folytatás. Ha jól indítasz, akkor az egész utadat pozitív energiák kísérik. Ha rosszul indítasz, akkor a folytatásban állandóan akadályokra számíthatsz! 

Az önismereti táborban szó lesz arról:

  • Hogyan kezdjek neki életem új útjának, mi kell az elinduláshoz?
  • Milyen akadályokat, fékező erőket kell legyőzzek és hogyan?
  • A fejlődés és haladás hatékony technikái.
  • Mi valójában a teremtés? Hogyan teremthetek én is?
  • Milyen karmikus következményei vannak tetteimnek?

A fő téma mellett lehetőséged lesz az aktuális problémáid feltárására, megoldására is. Bármilyen életfeladat is áll előtted, segítek megérteni a tanítását és megtalálni a megoldáshoz vezető legjobb gyakorlatokat. A vezetett meditációkkal jóval hamarabb eljutsz a megoldáshoz, mintha csak otthon hümmögnél, keseregnél magadban!  ;-)

Olvasd tovább >>

Női workshop - meditációval, tánccal - Napfonat csakra, női önbizalom

Mai téma: női önértékelés, önbizalom, napfonat csakra "Ha a harmadik csakránk nyitott és harmonikusan működik, békében, harmóniában élünk önmagunkkal és az élettel. Képesek vagyunk az egész világgal elfogadtatni magunkat, s tiszteletben tartani más emberek érzéseit, tulajdonságait. Annak a természetes képességnek vagyunk birtokában, amely segítségével elfogadjuk az érzéseket, a vágyakat az élményeket, felismerjük szükségszerű szerepüket a fejlődésünkben, "helyes megvilágításban" látjuk őket s így beépíthetjük azokat a személyiségünkbe. Ez a folyamat pedig lényünk kiteljesedéséhez vezet.

Női workshop - meditációval, tánccal - Napfonat csakra 2, önvédelem, játszmák

Mai téma: napfonat csakra 2., hatalmi játszmák, önvédelem "Ha a harmadik csakránk nyitott és harmonikusan működik, békében, harmóniában élünk önmagunkkal és az élettel. Képesek vagyunk az egész világgal elfogadtatni magunkat, s tiszteletben tartani más emberek érzéseit, tulajdonságait.

Meditációs és Önismereti Tábor

Kedves „Úton járó”! 2015. február 27. - március 1. között egy önismereti, meditációs tábort tartok festői környezetben, Vértesbogláron. A cél, hogy a 4 nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül. Szeretném, ha ez a négy nap minél hatékonyabb lenne, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést. A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság.

Meditációs és Önismereti klub Zolival - febr. 16.

Szeretettel invitállak benneteket önismereti klubestünkre, ahol segítünk, hogy megértsd Önmagad és kapcsolataid működését, megtaláld problémáid önismereti megoldását, lelkileg fejlődj. A klubesteken kötetlen beszélgetéssel indítunk, majd a felmerülő témákra önismereti meditációkat végzünk, ezeket megbeszéljük. Ha még nem tudsz meditálni, most ismerkedsz a lelki világoddal, akkor szívesen segítünk az eligazodásban és személyes tanácsadással támogatjuk a lelki fejlődésedet. Aktuális élet-problémák megoldásához is tudunk hatékony önismereti megoldásokat ajánlani, kérd bátran a klubvezető segítségét! A klubesteket ajánlom mindenkinek, aki:

Félelmek, fájdalmak és más negatív érzések feloldása - előadás

Félelem, fájdalom, veszteség, kiszolgáltatottság, elesettség ...mind olyan negatív érzések, melyek megnyomorítják életünket, lelkünket. Vajon hogyan lehet védekezni ellenük? Esetleg elérhető, hogy egyszer végleg megszabaduljunk tőlük?

Ahhoz, hogy ezekre a rendkívül fontos kérdésekre választ kapjunk, először meg kell érteni ezen negatív érzések működését, keletkezését és folyamatát és akkor feltárul előttünk a titok: Mi végre is szenvedünk?!

  • Vajon lehet-e félelem, fájdalom és szenvedés nélkül élni? 
  • Vaagy ezek eleve elrendelt rosszak? Büntetés? Karma?
  • Miből születnek? Hogyan küzdhetünk ellenük?
  • Lehetséges a félelem és szorongás teljes feloldása?

Az előadáson arról mesélek, hogyan alakul ki és miként működik bennünk a félelem, fájdalom, veszteség és mád negatív érzések, valamint hogy hogyan lehet teljesen megszabadulni tőlük.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. febr. 12. csütörtök - 22:58