Önbizalom növelés előadás - Videó !!! | Önmegvalósítás.hu

Önbizalom növelés előadás - Videó !!!

Szervusz!

Ígértem korábban előadás hanganyagokat. El is készült az első, ráadásul egy részletet kiraktam a Youtube-ra, úgyhogy máris megnézheted: https://www.youtube.com/watch?v=_5ZYFP6otFM

Ha tetszett, lájkold, tetszikeld, oszd tovább!!
Írj hozzászólást is, kíváncsi vagyok a véleményedre! (ez az első Youtube videóm  :-))
 

Ha a teljes előadást szeretnéd meghallgatni, akkor azt innen éred el >>

Sikeres önbizalom növekedést kívánok, várlak programjaimra!
Huszti Sanyi 

Önértékelés és önbizalom növelés - tréning

Az önbizalom tartást, magabiztosságot ad, mert tudom ki vagyok, mennyit érek, mire vagyok képes. Ezáltal tudok hinni magamban. Egy olyan belső erőt, bátorságot ad nekünk, amellyel érezzük, hogy képesek leszünk véghez vinni amibe belevágtunk. Az önbizalom által hiszünk magunkban, a saját tudásunkban, képességeinkben, teljesítményünkben. Ez a belső hit, erő nagyban javítja az esélyeinket a siker eléréséhez, hiszen általa képesek vagyunk a maximumot kihozni magunkból. 

Azonban nem mindegy, milyen áron szerezzük meg az önbizalmat!

Olvasd tovább >>

Mit mondjak róla?

Ez a leghasznosabb tanfolyam, amit valaha elvégezhetsz. Itt mindent megkapsz, ami a belső utadon a személyiséged és az életed kezeléséhez kellhet: önismeret, oldások, problémamegoldás, tisztán látás, párkapcsolati tudatosság, ...

Alap önismereti tanfolyam - SZOMBATON kezdődik!

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodásan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az életminőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

  • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
  • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
  • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak.

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember gyakorlatában bizonyított. 

A teljes önismereti utadra felkészítő 3 lépcsős Önismereti tanfolyamról itt írtam, azonban most hadd mutassam be az út első részét:

Olvasd tovább >>

Mire tanít a kritizálás? - előadás a Soterben, dec. 1.

Nem éppen karácsonyi téma, de talán segít az Ünnepek előtt, hogy eljuss a megbocsájtásig, ha megérted, mire is tanít a kritika, miért vonzod be a piszkálódást?!

Sokan félnek attól, ha megkritizálják Őket, mert fáj nekik belátni, ha hibáznak, tévednek. Mások bántásnak veszik, még a legjobb szándékú visszajelzést is, nem csoda, hogy oly gyakran szúrka-piszkálják őket.
Azonban ha változtatsz a nézőpontodon, akkor egy óriási lehetőség nyílik meg számodra, hogy a kritikákból épülj, tudtosodj, még azokból is, amelyek valóban bántásból, piszkálódásból születtek.

Mert minden kritikában van némi igazság, minden bántást okkal vonzunk be, csak meg kell érteni ezen mélyebb okokat és máris a hasznunkra válik!

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2014. nov. 20. csütörtök - 20:23