Izgalmas Önismereti programok novemberre | Önmegvalósítás.hu

Izgalmas Önismereti programok novemberre

Szervusz!

Nagyon beindultunk önismereti programok terén, november tele van tréningekkel, előadásokkal. Ajánlatunkat küldöm most, de ezen a linken mindig megtalálod a legfrissebbeket.

Mindezek közül kiemelném a számomra legkedvesebbet, az Alap önismereti tanfolyamot, mert eddig ez segített a legtöbb Önmagát kereső embernek.
Ezen az 5 alkalmas képzésen az önismeret leg-leg alapjait tanulhatod meg, mint az önértékelés, önelfogadás, szeretet és megbocsájtás,
hogy utána erre épülve megtanulj félelmet oldani, fájdalmat elengedni, vágyakat bevonzani, döntést hozni, kötődést elengedni.

Ha Neked is nehézségeid, hiányosságaid vannak ezen képességekkel, akkor érdemes jelentkezned a tanfolyamra!

Újdonság!!
Már nem csak személyesen vehetsz részt rajta, hanem levelező oktatásra is jelentkezhetsz!

Alap önismereti tanfolyam

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodásan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az életminőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

  • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
  • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
  • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak.

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember gyakorlatában bizonyított. 

A teljes önismereti utadra felkészítő 3 lépcsős Önismereti tanfolyamról itt írtam, azonban most hadd mutassam be az út első részét:

Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Új párkapcsolat bevonzása - tréning

Ezen a tréningen elsajátíthatod a számodra megfelelő partner bevonzásának elméleti és gyakorlati módszerét:
- Pontosan milyen partner való hozzád?
- Kire vágysz, milyen a párkapcsolati ideád?
- Milyen félelmeket hordozol magadban a korábbi kapcsolataidból?
- Félelmek, elutasítások feldolgozása.
- A párkapcsolat bevonzás profi technikája.

A bevonzás módszerét évek alatt fejlesztettem és több tucat párkapcsolati bevonzással szereztem bizonyságot működőképességéről, hatékonyságáról.
Mint tudatosításon alapuló bevonzás technika, nem csak partner bevonzására, hanem gyakorlatilag bármilyen dolog bevonzására alkalmazható: új lakás, munkahely, vásárlás, kapcsolatok...
"Tudatosításon alapuló bevonzás" azt jelenti, hogy nem mágiát vagy más karmikus visszahatást keltő "buta" technikát alkalmazunk, hanem a bennünk levő világ tudatosításán keresztül gyakorlunk hatást a körülöttünk levő világra.

Ez a bevonzási technika jóval fejlettebb, mint a manapság népszerű agykontrollos és Secret-es (Titok) bevonzás technikák, ennél fogva a hatékonysága is messze jobb. Nekem évek óta 100%-osan működik, gyakorlással Te is hasonló eredményességet érhetsz el.

Olvasd tovább >>

Női workshop - meditációval, tánccal

"Női létünk tudatos felfedezése, elfogadása, működtetése, szeretete…" Nőknek szóló önismereti workshop azok számára, akik szeretnék felfedezni Önmagukat és saját nőiségünk misztériumát. A workshopon megtanuljuk a bizalmat magunk és mások felé, megtanulunk befogadni és odaadni. A gyakorlatok segítenek feloldani a blokkokat, letenni a tudatalatti szerepeket, maszkokat, berögzült mintákat, félelmeinket és határainkat.

Önismereti klub Zolival

Szeretettel invitállak benneteket önismereti klubestünkre, ahol segítünk, hogy megértsd Önmagad és kapcsolataid működését, megtaláld problémáid önismereti megoldását, lelkileg fejlődj. A klubesteken kötetlen beszélgetéssel indítunk, majd a felmerülő témákra önismereti meditációkat végzünk, ezeket megbeszéljük. Ha még nem tudsz meditálni, most ismerkedsz a lelki világoddal, akkor szívesen segítünk az eligazodásban és személyes tanácsadással támogatjuk a lelki fejlődésedet. Aktuális élet-problémák megoldásához is tudunk hatékony önismereti megoldásokat ajánlani, kérd bátran a klubvezető segítségét! A klubesteket ajánlom mindenkinek, aki:

Miért félek a változástól? - Önismereti klub Grétivel

„Gnóthi szeauton” - Ismerd meg önmagadat és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog sorsod is. Fogadd el magad, és el tudod fogadni sorsodat is.” Önismereti klub azoknak, akik szeretnék Önmagukat és környezetüket mélyebben megérteni és elfogadni, lelki és életproblémáikat megoldani. Önmagunk megismerése nem csak alapvető szükségletünk, hanem a harmonikus, békés, eredményes élet titka is. Aki ismeri önmagát, az a helyes irányban halad, és ettől elégedett lesz Önmagával és az életével. Az élet nehézségeihez, feladataihoz más hozzáállással tud viszonyulni, és az elfogadással lelki békére lelhet.

Az ideális munka - Önismereti klub Grétivel

Unod a munkád, vagy úgy érzed, nem azt csinálod, amit igazán szeretnél? Nem mersz váltani? A mai foglalkozásom ezen fogunk dolgozni... Mi a különbség munka, hivatás között, hogyan tudjuk megtalálni a hivatásunkat. És hogyan kapcsolódik ehhez a megélhetés. Milyen félelmeink vannak, és hogyan tudjuk ezeket megoldani, feldolgozni. „Gnóthi szeauton” - Ismerd meg önmagadat és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog sorsod is.

Szokj le a függőségeidről!

Számos függőségtől, szenvedélybetegségtől szenvedhetünk, mint például a már komoly múlttal rendelkező alkoholizmus, dohányzás, drogozás, vagy a napjainkban egyre gyakoribb játékszenvedély és számítógép-függőség. Vannak más élet és kapcsolat-romboló addikciók is: párkapcsolat és szex függőség, munkamánia, evési zavarok...
Bármely függőséget, szenvedélyt vizsgáljuk önismereti eszközökkel, közel ugyan azt találjuk a mélyén: egy érzéshez való ragaszkodás, mint például az öröm, a szabadság, a siker, vagy a hatalom érzései.

Ezek az érzések hiányoznak elviselhetetlen módon a szenvedélybetegnek...

Olvasd tovább >>

Párkapcsolati kötődések feloldása

Kötődsz a volt párodhoz, vagy a jelenlegit szeretnéd elengedni? Nem tudsz tovább lépni és új kapcsolatot kezdeni? Nem tudod elengedni a régi kapcsolataidat?

A kötődés oldásához, teljes elengedéséhez kevés az, ha megpróbálod elfelejteni, ritkán gondolsz rá, vagy kerülöd a találkozást! Sem az idő, sem a távolság nem segít rajtad. Hiába nyomod el a tudatalattidba, a kötődés tovább él Benned, kénytelen leszel foglalkozni vele, ha tényleg el akarod engedni Őt!

A kötődések elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel olyan mély kötődéseket is elengedni, amelyeket eddig csak elfojtani tudtál.
Az előadáson megtudhatod mi ennek a módszernek a lényege és egy vezetett meditációban ki is próbálhatod a kötődés elengedés technikáját.

Olvasd tovább >>

Félelmek feloldása

A félelem megbénít, beszorít, megnyomorít. Bármitől is aggódsz, félsz, rettegsz, ott elveszíted a jó közérzeted, a szabadságod, a méltóságod. A félelem fél életre kényszerít, egyoldalú látásmódot ad, hibás döntésekbe visz. Félünk, szorongunk amióta létezünk. Ez az érzés egyidős az emberrel, mélyen belénk ivódott, szinte már természetes.

  • Vajon lehet-e félelem nélkül élni? Szükséges a félelem?
  • Miből születik a félelem?
  • Hogyan küzdhetünk ellene?
  • Lehetséges a félelem és szorongás teljes feloldása?

Az előadáson arról mesélek, hogyan alakul ki és miként működik bennünk a félelem, hogyan lehet teljesen megszabadulni tőle.

Olvasd tovább >>

Gyász és elengedés tudatosan

Amikor végleg elveszítjük egy szerettünket, akkor egy betölthetetlen űrt hagy maga után az életünkben és szívünkben. Hiába tudjuk az elménkkel, hogy nem találkozunk vele már sohasem, a lelkünk tovább sóvárog, emészt a hiánya, nem tudjuk elengedni Őt.

Vajon miért ily nehéz az elengedés? Milyen lelki folyamat játszódik le bennünk? Ha ezt megértjük, akkor máris könnyebb lesz elengedni a mély kötődést, és tudatosan élhetjük meg a gyász folyamatát.

Olvasd tovább >>

Félelmeink oldása - Önismereti klub

Lelki élményeink közül a félelmek okozzák a legtöbb szenvedést, szorongást és hibás döntést, ezért minél hamarabb érdemes felszámolni azokat! Félünk amikor megszületünk, félünk amikor felnövünk, félünk felnőtt korunkban és az elmúlás miatt is félünk.  A félelem megbénít életünkben, nem vagyunk képesek élvezni miatta a szép pillanatokat sem! De miért hagyjuk, hogy ezt tegye? Miért nem tudjuk elengedni a félelmeinket? A legtöbb ember az élet velejárójaként tekint a félelmekre, azt gondolja, hogy ez egy természetes rossz, kezelni és elviselni kell, mert megszüntetni nem lehet. De ez nem igaz!

Kötődés elengedése - tréning

Kötődéseink kezdetben örömöt és teljességet adnak, később viszont a legmélyebb szenvedésünk forrásai lehetnek. Ragaszkodunk egy volt szerelemhez, elhunyt rokonhoz, vagy kötődünk tárgyakhoz, vagyonhoz, függünk a szenvedélyeinktől - egy a közös bennük: képtelenek vagyunk elengedni, érzelmileg teljesen szétcsúszunk a kötődésünk miatt.
Ez az állapot nem is fog megváltozni addig, amíg nem alkalmazod az elengedés tudatos, önismereti alapokon nyugvó módszerét!

A kötődés oldásához ugyanis kevés az, ha megpróbálod elfelejteni vagy ritkán gondolsz rá, esetleg kerülöd a találkozást! Sem az idő, sem a távolság nem segít rajtad, hiába nyomod el a tudatalattidba a vágyódást-hiányt. A kötődés tovább él Benned és bármikor újra a felszínre tör, ha nem dolgoztad még fel a valódi alapjait. 

A kötődés elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel bármilyen mély kötődést elengedni, ragaszkodásodat és függőségedet felszámolni.

Milyen kötődésekre alkalmazható a módszer?

Olvasd tovább >>

Önértékelés és önbizalom növelés - tréning

Az önbizalom tartást, magabiztosságot ad, mert tudom ki vagyok, mennyit érek, mire vagyok képes. Ezáltal tudok hinni magamban. Egy olyan belső erőt, bátorságot ad nekünk, amellyel érezzük, hogy képesek leszünk véghez vinni amibe belevágtunk. Az önbizalom által hiszünk magunkban, a saját tudásunkban, képességeinkben, teljesítményünkben. Ez a belső hit, erő nagyban javítja az esélyeinket a siker eléréséhez, hiszen általa képesek vagyunk a maximumot kihozni magunkból. 

Azonban nem mindegy, milyen áron szerezzük meg az önbizalmat!

Olvasd tovább >>

Meditációs és Önismereti tábor

Kedves „Úton járó”! 2014. november 20-23. között egy önismereti, meditációs tábort tartok. A cél, hogy a 4 nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül, sok-sok belső megéléssel. Szeretném, ha ez a négy nap minél hatékonyabb lenne, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést. A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság. A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat. Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:
Beküldte: | 2014. okt. 31. péntek - 12:34