Önismereti tábor aug 2-5. | Önmegvalósítás.hu

Önismereti tábor aug 2-5.

Önmagad megismerése, a problémáid kibogozása, önismereti megoldások és Balaton:

Önismereti tábor Balatonudvariban - már csak 3 hely maradt!

Augusztus 2-5-ig ismét tartunk egy önismereti tábort, melyre szeretettel várlak, ha nyitott vagy a belső munka felé, meditáció, tudatos problémamegoldás felé!

Célunk, hogy a résztvevők elmélyedhessenek a tudatosság - önértékelés, önelfogadás, megbocsájtás és szeretet adás - eszközeivel. Ezáltal képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a sikerhez és boldoguláshoz vezető utat.
Ehhez öt napon keresztül önismereti előadások, beszélgetések, problémamegoldó meditációk, energetikai gyakorlatok és tudatos emberek társasága fog segíteni.

Ha kész vagy a megújulásra, vagy csak egyszerűen sok kérdésed van az élettel, Önmagad működésével kapcsolatban, akkor gyere el! A személyre szabott gyakorlatok és a közös beszélgetések mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy tovább fejlődjön az útján!

Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Önismereti klub Zolival - hétfőn

Szeretettel invitállak benneteket önismereti klubestünkre, ahol segítünk, hogy megértsd Önmagad és kapcsolataid működését, megtaláld problémáid önismereti megoldását, lelkileg fejlődj. A klubesteken kötetlen beszélgetéssel indítunk, majd a felmerülő témákra önismereti meditációkat végzünk, ezeket megbeszéljük.

Ha még nem tudsz meditálni, most ismerkedsz a lelki világoddal, akkor szívesen segítünk az eligazodásban és személyes tanácsadással támogatjuk a lelki fejlődésedet. Aktuális élet-problémák megoldásához is tudunk hatékony önismereti megoldásokat ajánlani, kérd bátran a klubvezető segítségét!
A klubesteket ajánlom mindenkinek, aki: ...

Gyere el! >>

Meditációs és Önismereti klub Grétivel - kedden

„Gnóthi szeauton” - Ismerd meg önmagadat és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog sorsod is. Fogadd el magad, és el tudod fogadni sorsodat is.”

Önismereti klub azoknak, akik szeretnék Önmagukat és környezetüket mélyebben megérteni és elfogadni, lelki és életproblémáikat megoldani. Önmagunk megismerése nem csak alapvető szükségletünk, hanem a harmonikus, békés, eredményes élet titka is. Aki ismeri önmagát, az a helyes irányban halad, és ettől elégedett lesz Önmagával és az életével. Az élet nehézségeihez, feladataihoz más hozzáállással tud viszonyulni, és az elfogadással lelki békére lelhet.

Következő klubestek témái:

  • júli. 29. Gyermekkori sérülések, minták feldolgozása
  • aug. 5. A helyes döntés
  • aug. 12. Kötődések elengedése
  • aug. 26. Párkapcsolat tudatosítása, bevonzás

Érdekel? >>

Beküldte: | 2014. júl. 27. vasárnap - 00:22