Nyári önismereti programok | Önmegvalósítás.hu

Nyári önismereti programok

Szervusz!

Dübörög a nyár, jó volt az Everness fesztiválon, de mi nem csak napozással töltjük az időnket!
Ha szeretnél önismeretben fejlődni, tudatosabbá válni, akkor ezek a programok Neked szólnak:

Önismereti tábor - augusztusban

Két dátumból is lehet választani: aug. 2-5. vagy 23-26. 

Augusztusban ismét tartunk egy önismereti tábort, melyre szeretettel várlak, ha nyitott vagy a belső munka felé, meditáció, tudatos problémamegoldás felé!

Célunk, hogy a résztvevők elmélyedhessenek a tudatosság - önértékelés, önelfogadás, megbocsájtás és szeretet adás - eszközeivel. Ezáltal képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a sikerhez és boldoguláshoz vezető utat.
Ehhez öt napon keresztül önismereti előadások, beszélgetések, problémamegoldó meditációk, energetikai gyakorlatok és tudatos emberek társasága fog segíteni.

Ha kész vagy a megújulásra, vagy csak egyszerűen sok kérdésed van az élettel, Önmagad működésével kapcsolatban, akkor gyere el! A személyre szabott gyakorlatok és a közös beszélgetések mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy tovább fejlődjön az útján!

Olvasd tovább >>

Meditációs és Önismereti klub - kedden

„Gnóthi szeauton” - Ismerd meg önmagadat és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog sorsod is. Fogadd el magad, és el tudod fogadni sorsodat is.” Önismereti klub azoknak, akik szeretnék Önmagukat és környezetüket mélyebben megérteni és elfogadni, lelki és életproblémáikat megoldani. Önmagunk megismerése nem csak alapvető szükségletünk, hanem a harmonikus, békés, eredményes élet titka is. Aki ismeri önmagát, az a helyes irányban halad, és ettől elégedett lesz Önmagával és az életével. Az élet nehézségeihez, feladataihoz más hozzáállással tud viszonyulni, és az elfogadással lelki békére lelhet.

Következő klubestek témái:
- júli. 15. Önszeretet, önértékelés, önelfogadás
- aug. 5. A helyes döntés
- aug. 12. Kötődések elengedése
- aug. 26. Párkapcsolat tudatosítása, bevonzás

Önismereti klub Zolival - hétfőn

Szeretettel invitállak benneteket önismereti klubestünkre, ahol segítünk, hogy megértsd Önmagad és kapcsolataid működését, megtaláld problémáid önismereti megoldását, lelkileg fejlődj.

A klubesteken kötetlen beszélgetéssel indítunk, majd a felmerülő témákra önismereti meditációkat végzünk, ezeket megbeszéljük. Ha még nem tudsz meditálni, most ismerkedsz a lelki világoddal, akkor szívesen segítünk az eligazodásban és személyes tanácsadással támogatjuk a lelki fejlődésedet.

Aktuális élet-problémák megoldásához is tudunk hatékony önismereti megoldásokat ajánlani, kérd bátran a klubvezető segítségét!

A klubesteket ajánlom mindenkinek, aki: ...

Olvasd tovább >>

Önismereti klub Veszprémben - szeptembertől

Az önismereti munka segítségével megismerheted a személyiséged működését, rendezheted a különböző életterületeiden jelentkező problémáidat, elérheted céljaidat. Ehhez nyújtunk segítséget a veszprémi Önismereti klubban.

A klubesteken kötetlen beszélgetéssel indítunk, majd a felmerülő témákra önismereti meditációkat végzünk, ezeket megbeszéljük. Ha még nem tudsz meditálni, most ismerkedsz a lelki világoddal, akkor szívesen segítünk az eligazodásban és személyes tanácsadással támogatjuk a lelki fejlődésedet. A 2 hetenkénti Önismereti klubban a következő témákkal foglalkozunk még:

Beküldte: | 2014. júl. 13. vasárnap - 20:11