Másoknak miért könnyebb? | Önmegvalósítás.hu

Másoknak miért könnyebb?

Sokat dolgozunk életünk megannyi problémájának megoldásáért, küzdünk, hogy jobb, könnyebb, szebb legyen, miközben azt láthatjuk, hogy mások játszi könnyedséggel élik az életüket, minden olyan szép, felhőtlen, gazdag az életükben, ahogyan az még a mesében is lehetetlen. Joggal tesszük fel ilyenkor a kérdést: Miért?

Neki miért olyan egyszerű, könnyű, nekem pedig miért kell megküzdenem minden egyes lépésért?

Nos, a választ nem lehet elintézni egy frappáns válasszal, ugyanis az élet rendje egy fokkal bonyolultabb, de azért átlátható. Nézzük a lehetséges okokat:

1. Talán nem is könnyebb neki, csak úgy látod,

Olvasd tovább >>

Önismereti gyakorlás - szombat

Ismét Önismereti gyakorlás-ra lesz lehetőséged Budapesten, ahol a téged érdeklő kérdésekre és problémákra önismereti gyakorlatokon, meditációkon keresztül kapod meg a választ.

A programra mindenkit várok, aki nyitott az önismeretre, szeretné megérteni a személyisége működését, megoldani élete problémáit, egyensúlyba hozni kapcsolatait

A programon önismereti előadások, beszélgetések és meditáció gyakorlás segítségével haladunk, valamint válaszolok a felmerülő kérdésekre is.

Olvasd tovább >>

Halál tudatosítása elvonulás - április 4-8

Még ha nem is érzékeled, de egész életed során legbelül a haláltól félsz, a halálra készülsz, olykor pedig a halálra vágysz!

A halál szele átlengi az életedet, nem hagy nyugodtan, félelem mentesen élni, kiteljesedni, felszabadulni. Ha szeretnél megszabadulni ezektől a legnegatívabb érzésektől, akkor hiába próbálod meg elnyomni azokat, Önmagad elől nem menekülhetsz!

Még az elfojtott halál félelem is dolgozik benned és olyan negatív érzéseket, félelmeket, szorongásokat gerjeszt, amelyeknek nem leled az okát, csak ha ismét kinyitod azt a bezárt ajtót lelked mélyén és szembenézel vele.

  • Előbb-utóbb szembe kell nézned azzal, hogy ez az életed is véget ér, megöregszel és meghalsz:
  • Hogyan fogsz meghalni, szenvedések közepette vagy nyugalomban, esetleg spirituális magasságokba repülve?
  • Mi van a halál után? Folytatódik a léted? Hová utazik a lélek a test halála után?
  • Hogyan lehet feldolgozni ezt a halál félelmet maradéktalanul, hogy végre élvezhesd életed minden percét?

Vannak, akiknek egészen különös a kapcsolatuk a halállal:

Olvasd tovább >>

További programok:

Beküldte: | 2014. márc. 19. szerda - 08:09