Mire jó a tantra pároknak és szingliknek? | Önmegvalósítás.hu

Mire jó a tantra pároknak és szingliknek?

Mint minden hatalmas spirituális rendszer, így a tantra is több ágból, irányzatból áll, amelyek akár egészen eltérő célokat és utakat mutatnak gyakorlóiknak. Van a tantrának olyan ága, amely a spirituális fejlődés egyik csúcsát, a megvilágosodást célozza meg, miközben a nyugati világban a szexualitás kiteljesedését segítő gyakorlatok rendszere terjedt el jobban. Látszólag ezek különböző célok, azonban ha mélyebben vizsgálódunk, láthatjuk, hogy minden út a csúcsra vezet.

Tantra és a szex

Szexualitásunk többnyire képzetlen, tanulatlan, mert csak kevesekben ébredt igény arra, hogy fejlesszék szexuális kultúrájukat. Szexelni lehet ösztönösen, úgy ahogyan az belülről jön, el lehet tanulni egy-két dolgot a partnerektől, valamint a barátoktól és magazinokból is ránk ragadhat pár fogás, de ezzel még mindig csak lelkes amatőrök maradunk.
Aki igazán mestere kíván lenni a szexualitásnak, az előbb-utóbb a tantra útjára téved, ahol megtanulja a mélyebb érzékiséget, megnyílást, kapcsolódást és persze a káma-szutrában leírt rafinált technikát is.

A tudatos megnyílás és kapcsolódás segítségével sokkal érzékenyebbé válhat a partnerére, így képes lesz olyan összhangba kerülni vele, amire egy hagyományos szex során soha.

Olvasd tovább >>

Tantra tábor - január 10-14-ig

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd megtanulni a páros tantrikus gyakorlatokat, a szexuális energiák áramoltatását, a kundalíni ébresztést? Jó lenne felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot?

A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az egyéni gyakorlatokkal kezdjük, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során kapcsolódsz a partneredhez, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Önismereti tanfolyam Szombathelyen

Szombathelyen is elindul az 5 alkalomból álló Önismereti tanfolyam, ahol elsajátíthatod az önismeret alap gyakorlatait és saját élményű tapasztalatot szerezhetsz az önismereti munkáról és annak sorsfordító eredményeiről!

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2014. jan. 03. péntek - 02:06