Őszi levélhullás és Önismereti programok | Önmegvalósítás.hu

Őszi levélhullás és Önismereti programok

Többféle módon tanítottam önismeretet az elmúlt tizenöt évben: Tartottam klubbokat, egyéni tanácsadást, előadásokat, 1 napos tréningeket és tanfolyamokat, 2-3 éves iskolákat és táborokat. 

Mindegyikben más a tanulásra szánt idő mennyisége, máshol tartanak a résztvevők, másra van szükségük.

Mindezekből a leghatékonyabbnak a 2 éves iskolákat tartottam, mert ott az alapoktól indultunk, így biztosan mindenkiben helyére kerültek azok a dolgok, amelyekre később a haladó tudást és gyakorlatokat akartuk fel építeni.
Ezzel szemben az egy napos tanfolyamokon vagy pár órás találkozásoknál a hiányosságok mindig megnehezítik az aktuális anyag befogadhatóságát, elsajátítását és így a tovább haladás is sokszor elmaradt.

Olvasd tovább >>

Önismereti tanfolyam, Budapest

Szeretnél elindulni az önismeret és önmegvalósítás útján?
Érzed, hogy a válaszok és megoldások benned vannak, csak felszínre kell hozni azokat?
Elméletben már mindent tudsz, csak azt nem tudod hogyan valósítsd meg?

A 4 részes "Önismeret alapjai" tanfolyamon elsajátíthatod az önismeret alap gyakorlatait és saját élményű tapasztalatot szerezhetsz az önismereti munkáról és annak sorsfordító eredményeiről!

További részletek és jelentkezés itt >>

Párkapcsolati előadások: Szombathely, Győr, Sopron

Önismereti előadás sorozatot indítok, melyben szeretném megmutatni, mire vagyunk képesek az önmegismerés, önfejlesztés által, hogyan tudjuk megoldani a problémáinkat, meggyógyítani a betegségeinket, elérni a céljainkat.

Következő előadásaim:

A boldog párkapcsolat titka előadás előadás Győr szep. 28. 17:00
szombat
Párkapcsolat bevonzás tudatosan előadás Sopron szep. 29. 18:00
vasárnap
Önismereti tanfolyam, Budapest tanfolyam Budapest okt. 13. 09:00
vasárnap

 

Őszi Önmegvalósítás tábor, Szentbékkálla

Önismereti tábort tartunk márciusban, a Balaton felvidék egyik gyöngyszem falujában.
A tábor célja, hogy a résztvevők jobban megismerjék önmagukat, és ezáltal képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a sikerhez és boldoguláshoz vezető utat. Ehhez, négy napon keresztül önismereti előadások, beszélgetések, problémamegoldó meditációk, a nagyszerű társaság és a Te szándékod és tetteid fognak eljuttatni!

Ha kész vagy a megújulásra, ideje a változásnak, vagy csak egyszerűen sok kérdésed van az élettel, Önmagad működésével kapcsolatban, akkor ott a helyed. Az egyéni, személyre szabott gyakorlatok és a közös beszélgetések, feltárások mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy tovább fejlődjön az útján!

Olvasd tovább >>

Spirituális elvonulás 2.

Év elején már volt egy igen sikeres spirituális elvonulásunk, most ezt ismételjük meg, de a gyakorlásunkba néhány új eszközt is felveszünk:
Mint olvashattátok, mostanában jobban megérintettek a szentek, ereklyék energiái, az ezek által való fejlődési lehetőség. Ebben a táborban sokat fogunk dolgozni ezekkel az erőkkel, meglátogatjuk Szent Márton és más szentek ereklyéit, megidézzük, megérezzük a tiszta energiákat, majd magunkba fogadjuk azokat.

A másik újdonság azok a csoportos meditációk lesznek, amelyekben egymást segítve egy csapatként dolgozunk valamilyen célon, legyen az információ feltárás, problémamegoldás, gyógyulás, vagy egy teljes tudatosítási folyamat végigvezetése.
Ehhez hasonlót már próbáltunk a nyári tábor utolsó strandolós napján is, akkor mindenkinek nagyon tetszett és komoly fejlődési lehetőségekkel kecsegtetett. Most még nagyobbat harapunk az almába! ;-) 

A programot csenddel, jógával, transzlégzéssel, meditációval és kontemplációs gyakorlatokkal színesítjük.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2013. szep. 26. csütörtök - 15:01