Hála | Önmegvalósítás.hu

Hála

A faluban adományt gyűjtenek a templom felújítására. A környék leggazdagabb embere egy hatalmas adományt küldet be a szolgájával.

Visszajön a szolga, mire ő kérdezi tőle:
- No, mit mondott a pap? Örült az adománynak?
- Nem mondott semmit se. Csak elrakta a pénzt és kész.
Csodálkozik ezen a gazdag ember, de arra gondol, majd biztosan személyesen akarja megköszönni neki a pap.

Jön is a hétvégi mise ideje, a gazdag ember már várja, hogy összefusson a pappal. De az a templom bejáratánál oda sem megy hozzá, csak köszön, majd tovább sétál. No gondolja a gazdag ember, majd biztosan a mise alatt fogja külön neki megköszönni a nagy összegű adományt. De nagy csalódására ott sem említi meg a nevét.

A templomból kifele jövet látja, hogy a pap ott áll a lépcsősor tetején. Nem bírja tovább és nagy dühösen odafut hozzá.
- Üdvözlöm Atyám!
- Üdvözöllek gyermekem!
- Mondja, megkapta a pénzt, amit küldtem?
- Igen, megkaptam.
- És nem kellene megköszönnie? Elvégre abból a pénzből majdnem egy új templomot is építtethet.
- Nem, nem kell. Inkább Neked kellene megköszönnöd, hogy tudtál adni!

Szólj hozzá >>

A vasárnap délutáni Transzlégzés után hétfő este várlak egy előadásra a Soter Teaházba:

Ismerd meg, fogadd el, szeresd Önmagad! - előadás és meditáció Bp-en.

Az önismereti út nem csak önmagunk megismeréséről, tudásunk és hibáink feltárásáról szól. A megismert részeinket aztán el is kell fogadni, ugyanis ezzel kerül végleg a helyére az a részünk. Erről sokan nem tudnak, vagy megfeledkeznek, ezért a belső munka csak egy részét végzik el, amiből persze komoly torzulások születnek

Olvasd tovább >>

Mit csinálunk egy táborban?

Visszatérő kérdés a táborokba először jelentkezőknél: Mi lesz a program, mivel töltjük az időt a táborban?

Nos, van egy alap program, ami a gyakorlásunk gerincét adja: Délelőtt és délután is önismereti beszélgetéseken, előadásokon és meditációkon keresztül ismerjük meg a problémáink valódi belső okait és oldjuk fel azokat. Ezt a gyakorlást olykor kiegészítjük lélekemelő spirituális meditációkkal és egyéb gyakorlatokkal.

Olvasd tovább >>

Öngyógyítás tábor

Hiszem és tudom, hogy a betegségeink és kisebb-nagyobb testi tüneteink mind a lelkünk üzenete arról, hogy felborult a belső egyensúly, valami nagyon nincs a helyén a személyiségünkben. A lélek ilyen módon jelez, ha a korábbi jelzéseket figyelmen kívül hagytuk.
Ha megpróbáljuk megérteni betegségünk üzenetét és abból tanulunk, változunk, akkor a test ismét visszanyeri egészséges állapotát, hiszen már feleslegessé válik a tünet, mint rendkívüli üzenet.

Ilyen módon a legalattomosabb betegségekből is kigyógyíthatjuk magunkat. Önismerettel, őszinteséggel, elfogadással, szeretetteli és megértő lelki problémamegoldással.

Ha Te is hiszel ebben az útban, ha szeretnéd megtanulni a lelki öngyógyítás módszerét, gyakorlatait, akkor ez a program Neked szól.

Helyszínünk már van az 5 napos elvonuláshoz, az időpontban viszont rugalmasak vagyunk.
Kérlek, az alábbi jelentkezés beküldésével jelezd nekem, hogy szívesen részt vennél egy ilyen programon és az Üzenet mezőben add meg, hogy melyik hónapban, mikor lenne Neked megfelelő!

Köszönöm! Várom jelentkezésedet!
Huszti Sándor

Olvasd tovább >>

Nyári Önmegvalósítás tábor - 2013

Az elmúlt két táborban olyan jól megfértek egymás mellett az önismereti és spirituális gyakorlatok, hogy a nyári táborban is ezekkel fogjuk feldobni magunkat! 

Személyre szabott önismereti oldások, tartalmas lelki beszélgetések, a lelkünket megérintő meditációk, Tarot vetés, tánc és masszázs lesz a várható program.

Az 5 napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat is. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

Az önismereti gyakorlatok mély hatását jól kiegészítik a spirituális gyakorlatok magasba emelő hatása, amikor megérezzük lelkünk ártatlanságát és Isten szeretetét.

Olvasd tovább >>

További érdekes bejegyzések:

Beküldte: | 2013. jún. 21. péntek - 12:09