Önmegvalósítás Hírlevél | Önmegvalósítás.hu

Önmegvalósítás Hírlevél

Szervusz!

No kaptam hideget, meleget az Erőss Zsolték halálát taglaló írásom és kérdéseim kapcsán.
Mondjuk számítottam rá, hogy lesznek, akiknél kiveri a biztosítékot, de szerencsére sok értékes, tanulságos hozzászólás is született. Érdemes elolvasni ezeket >>

Egy 5 részes előadás sorozatot indítok Budapesten a Soter klubban a következő címekkel:

  1. jún. 3.  Amire még nem kaptál választ ...beszélgetés az önismeretről
  2. jún. 24. Hogyan lesz önismeretből spirituális ébredés?
  3. jún. 24. Az intuíció és belső látás fejlesztése
  4. aug. 5. A boldog párkapcsolat ritka
  5. aug. ? Betegségek lelki okai - öngyógyítás önismerettel

Amire még nem kaptál választ ...beszélgetés az önismeretről - előadás hétfőn

Az önmegismerés, önmegvalósítás útját járva számtalan kérdés merül fel Benned, melyekre könyvekből, előadásokból nem kaptál választ, vagy kaptál többet is, de azok egymásnak ellent mondanak.

Ezeket a hiányosságokat, félreértéseket szeretném ezen a kérdés-felek beszélgetésen eloszlatni Benned, segítek, hogy meglásd a számtalan tanítás között a lényeget és kiszűrhesd a tévedéseket.

Jelentkezés >>

Most vasárnap lesz a Pénztudatosság tanfolyam, izgalmas rálátásokkal a pénzügyi dolgainkra, hatékony gyakorlatokkal az önismereti megoldásokra. Ha nem tudsz eljönni, akkor sem maradsz le, mert a tanfolyam anyagát kiadom majd Cd-n.

Pénztudatosság tanfolyam - vasárnap

Sokat foglalkoztam mostanában a pénz témakörének tudatosításával és lassan elérkezettnek látom az időt arra, hogy megosszam a tapasztalataimat és gyakorlataimat egy tanfolyam keretében. Erről szerettem volna írni, és emlékeztem is rá, hogy pár hete már írtam egy témaindító blogot a pénzről. Rákerestem és meglepve látom, hogy senki nem szólt hozzá, pedig izgalmas kérdéseket fogalmaztam meg akkor.

Jelentkezés >>

Önmegvalósítás tábor Szarvason - még van pár hely!

Többen kifogásolták, hogy miért csak az ország nyugati felében tartok táborokat, azok túl messze vannak számukra. Nos, itt a lehetőség az önismereti munkára és spirituális gyakorlásra, mert június közepén Szarvas mellett tartunk egy Önmegvalósítás tábort!

Békésszentandráson (már a neve is annyira spirituális...), egy Körös holtág melletti üdülőben leszünk 4 napot, sokat meditálunk, beszélgetünk, megnyílunk és szeretünk, feloldódunk a természetben.
Közben egy kis nyaralásra, pihenésre is jut majd idő, lehet napozni, fürödni (a medencében és a Körös-ágban is), grillezünk, nyársalunk, kirándulunk és megnézzük a hírös szarvasi arborétumot is.

Program:

Személyre szabott önismereti oldások, tartalmas lelki beszélgetések, a lelkünket megérintő meditációk, Transzlégzés, Transztánc, Tarot vetés és masszázs lesz a várható program.

A 4 napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat is. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

Az előadásokat meditációk váltják, minden gyakorlatot megbeszélünk, majd válaszolok a felmerülő kérdésekre. A gyakorlást rövid szünetekkel tarkítjuk, és amikor elfáradtunk, akkor átváltunk intenzív nyaralásba!  : )

Jelentkezés >>

Beküldte: | 2013. máj.. 30. csütörtök - 14:10