Halál és újjászületés | Önmegvalósítás.hu

Halál és újjászületés

Az elmúlt héten végig a halál és az újjászületés gondolata volt bennem. Nap mint nap vártam azokat a fél órákat, amikor elvonulhatok a kisszobába, hogy a transzlégzés módszerével belemerülhessek a tudatom mélyebb rétegeibe. Ilyenkor mindig felhozok valami olyan tudattartalmat, amit jó megismerni, amitől jó megszabadulni!

Érzelmekkel átitatott emlékek a gyerekkorból, a mai napig is ható elakadások előző életeimből, félbehagyott cselekvések, fejtörést okozó problémák a mából. Ezekkel mind dolgom volt és lesz, meg kell értenem az összefüggéseket, belátnom a tévedéseimet, felszámolnom a hazugságot, hogy tisztán láthassak. A megértés aztán segíti az elfogadást, elengedést is és így a tudatosítás folyamata végbement.

Minden gyakorlás egy kicsit halál és egy kicsit újjászületés is.
Valami meghal bennem: a múlthoz, a hülyeségekhez való ragaszkodás, naivitás, azok a személyiségrészek, amelyek nem is én vagyok, vagyy felesleges jövőképek, ábrándok.
Újjászületés, mert a kidobált, elengedett tartalmak helyén mindig valami új dolog tud születni. Új élmények, új felismerések, megoldások, vágyak, tervek, vagy csak egyszerűen a tudatosság ébred fel, ahogyan a napokban a tavasz is ránk köszöntött.

Elég soká jött most a tavasz, talán még dolga volt a télnek. Még a napokban is itt kísértett a halál: Thatcher, Tocsik és a bostoni merénylet áldozatainál. Elengedés, elengedés, mennyire fontos gyakorlat. Milyen kár, hogy olyan kevesen ismerik és használják!
Nem elég kimondani, hogy elengedem, meg kell találnod magadban, hogy miért is kötődsz még!

A tavasz jelzi, hogy itt az ideje elengedni a múltat, mert a jövőbe kell tekinteni!

Halál és újjászületés. Neked mi jut róla eszedbe?

Szólj hozzá!  >>

Talán hallottad a hírt, hazánkba látogat 3 napra Stanislav Grof, a transzlégzés módszer kidolgozója. Előadásokat és egy egész napos transzlégzés programot is tartanak a feleségével, itt lehet rá jelentkezni. Ne lepődj meg a horribilis árakon!

Önmegvalósítás tábor - még van 2 hely!

Holnap kezdődik az a négy napos táborunk, ahol önismereti gyakorlással, meditációval és transzlégzéssel haladunk a tudatosodás útján. Nagyvázsonyban leszünk egy nagyon szép panzióban, csendes, falusi környezetben.

Az elmúlt két táborban olyan jól megfértek egymás mellett az önismereti és spirituális gyakorlatok, hogy a márciusi hosszú hétvégén is ezekkel fogjuk feldobni magunkat!
Személyre szabott önismereti oldások, tartalmas lelki beszélgetések, a lelkünket megérintő meditációk, Tarot vetés, tánc és masszázs lesz a várható program.

A négy napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat is. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

Az önismereti gyakorlatok mély hatását jól kiegészítik a spirituális gyakorlatok magasba emelő hatása, amikor megérezzük lelkünk ártatlanságát és Isten szeretetét.

Jelentkezés itt >>

Önismereti tanfolyam Dunaújvároson - még be lehet kapcsolódni!

Még Budapestről is lejönnek a Dunaújvárosban indult 4 részes "Önismeret alapjai" tanfolyamra, hogy elsajátítsák  az önismeret alapgyakorlatait és saját élményű tapasztalatot szerezzenek az önismereti munkáról és annak életjobbító eredményeiről!

A tanfolyam kiemelt témái és gyakorlatai: ...

Olvasd tovább >>

Önismereti gyakorlás - Budapesten

Ismét Önismereti gyakorlás-ra lesz lehetőséged Budapesten, ahol a téged érdeklő kérdésekre és problémákra önismereti gyakorlatokon, meditációkon keresztül kapod meg a választ.

A programra mindenkit várok, aki nyitott az önismeretre, szeretné megérteni a személyisége működését, megoldani élete problémáit, egyensúlyba hozni kapcsolatait. 

A programon önismereti előadások, beszélgetések és meditáció gyakorlás segítségével haladunk, valamint válaszolok a felmerülő kérdésekre is.

Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Beküldte: | 2013. ápr. 18. csütörtök - 14:06