Önmegvalósítás Hírlevél | Önmegvalósítás.hu

Önmegvalósítás Hírlevél

Ezen a héten egy hosszabb hirlevelet küldök, amelyben a 3 program invitáló után érdekes blogbejegyzéseket olvashattok. Ha tetszenek az írások, nyugodtan szólj hozzájuk, vagy olvass még többet a Tartalom menüpontban!
Ajánlom még figyelmetekbe Oneness blogját, aki mostanában a legtermékenyebb szerző oldalunkon. Bejegyzéseiben mindig rávilágít az élet és az önismereti-spirituális fejlődés összefüggéseire.

Virágzó tavaszt kívánok!
Huszti Sanyi 

Önmegvalósítás tábor - április 19-21.

Az elmúlt két táborban olyan jól megfértek egymás mellett az önismereti és spirituális gyakorlatok, hogy a márciusi hosszú hétvégén is ezekkel fogjuk feldobni magunkat! 

Személyre szabott önismereti oldások, tartalmas lelki beszélgetések, a lelkünket megérintő meditációk, Tarot vetés, tánc és masszázs lesz a várható program.

A négy napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat is. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

Az önismereti gyakorlatok mély hatását jól kiegészítik a spirituális gyakorlatok magasba emelő hatása, amikor megérezzük lelkünk ártatlanságát és Isten szeretetét.

Olvasd tovább >>

Önismereti tanfolyam Dunaújvároson

Az önismereti, párkapcsolati és öngyógyító előadások során elég részletesen meséltem az önismereti gondolkodás alapjairól, valamint kipróbálhattál jónéhány meditációt is. 

A következő lépés, hogy a 4 részes "Önismeret alapjai" tanfolyamon elsajátítsd  az önismeret alapgyakorlatait és saját élményű tapasztalatot szerezz az önismereti munkáról és annak csodálatos eredményeiről!

A tanfolyam kiemelt témái és gyakorlatai: ...

Olvasd tovább >>

Stresszen innen és túl

STRESSZEN INNEN ÉS TÚL - Tölcsér Attila vezetésével 3 napos programon vehettek részt a jövő hétvégén:
A boldogság alapjai - előadás
- Stresszen innen és túl - tréning
- Transztánc - felszabadító élményekkel
- Személyes stressz oldás - konzultáció
- végül egy szívmegnyitó Satsanggal zárul a program sorozat.

Változás

Minden változik... Ezt tudjuk. De ilyen gyorsan? Nekem az idei évemben szinte minden napról napra változik. És fogalmam sincs, hogy mi lesz egy-egy dolognak a végkifejlete. Ha egyáltalán lesz ilyen... Ami egyik nap úgy látszott, hogy halad valamilyen irányba, másnapra teljesen új irányt vett. Harmadnapra megint megváltozott minden... Ami tegnap igaznak tűnt, mára már nem az, ami ma igaznak tűnik, holnapra... Már nem tudom... Talán ez sem lesz az. Tapasztaltok Ti is ilyeneket? Ez lehet az "új energia"? Nem működik a teremtés sem úgy, mint régen.

Mégis, valami nincs rendjén.

Hogy lehetséges az, hogy egy egyén, egy személyiség elértéktelenedik a társadalom számára, akár végzetségtől, tapasztalattól függetlenül? Gyakorlati szempontból, sok az álláskereső, és értéktelen a társadalom számára, nem kell sehová, sem a tudása, sem az ismeretei, sem a képességei alapján.

Sőt, tovább megyek, hogy lehet, hogy értéktelenné válik a társadalom alkotta egyének, embertársai, barátai számára? És, hogy lehet, hogy van, aki szintén végzetségtől, tapasztalattól függetlenül, mindig jó helyen van, jó időben, és az ember társai keresik a vele való kapcsolatot, kontaktust?

A jó párkapcsolat mítoszai

A mai napig léteznek olyan nézetek, amelyek igazságtartalma nem egyezik meg a valósággal, de mítoszként fertőzik a legjobb párkapcsolatokat is. Nézzünk meg néhányat közülük! A jó párkapcsolat mindig romantikus Aki elég sokat jár moziba és habzsolja a romantikus filmeket, az könnyen elhiheti, hogy a jó párkapcsolatban mindig rózsaszín felhők vesznek körül bennünket, és érzelmeink forrósága soha meg nem szűnő hőfokon lángol.

Egészséges értékrend

"Ha a férfi és a nő egymás társai az életben,és kiegészítik egymást, csak akkor vezetik jól a háztartásukat, ha megosztják a munkát.Egy bölcs anya minden idejét lefoglalja a gyermekei iránti gondoskodás.De ahol mind a férjnek, mind a feleségnek dolgoznia kell a puszta létfenntartásért, ott a nemzet szükségszerűen elkorcsosul.Mintha egy csődbement a tőkéjét élné fel" Gandhi Így születik meg a feminista "férfi" és "nő", aki képtelen észrevenni az ok-okozati összefüggéseket, csak a saját téveszméit hajtogatja, mert ezt tanulta a filmekből.

Miért nem tudjuk önmagunkat szeretni? - Domoszlai Kati írása

Azért, mert a szívünk megnyitásának és önmagunk elfogadásának a módszerét nem ismerjük. Amit megtanultunk a szüleinktől, testvéreinktől, a többi közösségtől, amikben felnőttünk, aszerint van bennünk ami szerethető és van, amit elfogadni nem lehet. Az elutasítás blokkot képez a szívcsakrában, az el nem fogadás alacsony rezgését a szív nyitásával, a feltétel nélküli szeretet magasabb rezgésével tudjuk feloldani. Ugyanis minden dolog, minden lény elfogadható és szerethető, a feltétel nélküli szeretet rezgésébe emelhető.

Változás....

Változás előtt áll az életem..... Már most tudom, hogy a következő 1 évben változni fog az életem....munka, magánélet...Természetesen elméletben én is tudom, hogy csak a változás állandó...és abban is hiszek, hogy minden változás értem történik.....mégis, amikor szembe találom magam a változással, akkor miért olyan nehéz? Talán csak azért nehéz, mert még ismeretlen számomra a jövő? Szerencsére pozitív tapasztalataim vannak a változást illetően....nehéz a változás előtt, nehéz megélni a változást, de utána...

Kell keresni? Szükséges a keresés?

Gyakran kérdezik tőlem, hogy keresel társat? Keresel munkát? Persze, voltak évek, és az eddigi életem nagy részében, amikor kerestem társat, munkát és még más egyebeket. Pont úgy ahogy láttam, tanultam, ahogy elvárták, hogy ha valami nincs, akkor keresni kell módját, vagy magát amit szeretnénk, hogy legyen. Aztán megtapasztaltam, hogy sok idő, és energia telik el a kereséssel, végül eredménytelenül és siker helyett, kudarc érzéssel. Más esetekben, amikor nem keresünk, vannak időszakok, hogy maguktól jönnek a dolgok a lehetőségek.

Beküldte: | 2013. ápr. 10. szerda - 13:18