Pénz és szerelem. E kettő kell nekem! | Önmegvalósítás.hu

Pénz és szerelem. E kettő kell nekem!

Pénz, pénz, pénz...

előadásMindegyik életterületünk belőlünk tükröz egy részt. A családunk és barátaink az Önmagunkkal való kapcsolatot mutatja, a párkapcsolataink és flörtjeink a bennünk élő férfi és nő kapcsolatát, míg az anyagiak és a pénz világa, az anyagi tudatosságunkat tükrözik vissza.

Néhány kérdés, amelyekkel elindulhatsz az anyagi tudatosság útján:

  • Tudod-e mi a pénz, mi célt szolgál ebben a világban?
  • Milyen a kapcsolatod a pénzzel? Milyen gondolataid és érzelmeid vannak felé?
  • Mennyi elfojtott indulat, fájdalom és szenvedés kapcsolódik benned a pénzhez?
  • Milyen mintát hozol gyermekkorból, szüleidtől vagy akár előző életeidből a pénzzel kapcsolatban?
  • Ismered a pénzkezelés, beosztás és költekezés arany-szabályait? Éled is ezeket?
  • Hogyan szolgálja a pénz a spirituális fejlődésedet?
  • Milyen önismereti és lelki tanítások húzódnak meg a pénz mögött számodra?

Ezekre a kérdésekre nem csak a felszínen kell kielégítő választ adnod, hanem meditációban is meg kell találnod a mély belső igazságot. Így tudod megismerni az anyagot, megismerni a pénzt, megismerni saját magad anyagi világhoz való kapcsolatát.

...és ez még csak a kezdet!

Olvasd tovább >>

Anyagiak, megélhetés, Pénz tudatosítással és problémamegoldással foglalkozunk többek között a március 15. hétvégi siófoki táborban.

Persze, aki párkapcsolatban szeretne fejlődni, annak is lesz egy-két jó gyakorlatom! ;-)
Várlak szeretettel!

Önmegvalósítás tábor Siófokon

Az elmúlt két táborban olyan jól megfértek egymás mellett az önismereti és spirituális gyakorlatok, hogy a márciusi hosszú hétvégén is ezekkel fogjuk feldobni magunkat!
Személyre szabott önismereti oldások, tartalmas lelki beszélgetések, a lelkünket megérintő meditációk, Tarot vetés, tánc és masszázs lesz a várható program.

A négy napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat is. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

Olvasd tovább >>

Kell a szerelem egy jó párkapcsolathoz?

Attól tökéletes a párkapcsolat, ha folyton szerelmesek vagyunk?
Sokan élnek abban a hitben, hogy egy párkapcsolat akkor jó, ha folyamatosan szerelmesek vagyunk. Nos, Ők valószínűleg vagy nem élnek párkapcsolatban, vagy boldogtalanok a jelenlegi párkapcsolatukban is.

A szerelmet sokszor csak a kivetített vágyaink keltik bennünk. Csak addig vagyunk szerelmesek, amíg meg nem ismerjük, milyen valójában a másik. Minél jobban megismerjük Őt, annál több dolgában csalódunk, míg végül ott áll előttünk illúzióinktól megfosztva, és ebbe már nem tudunk szerelmesek lenni többé.
Magunknak keltjük a szerelmet, magunkat is csapjuk be vele.

Persze létezik az ideális eset, amikor a másik pont olyan, mint amire vágyunk. Ilyenkor a szerelmünk igaz, nem az önbecsapósdi játszma része, azonban ettől még nem biztos, hogy jól fog működni a kapcsolat, hogy tudunk együtt élni békében, harmoniában és szeretetben.

A jó párkapcsolathoz, amely sok örömöt és boldogságot ad, nem kell feltétlenül a szerelem!

Olvasd tovább >>

Új párkapcsolat bevonzása

A Párkapcsolati tanfolyam-sorozat következő alkalmán az új párkapcsolat bevonzásán fogunk dolgozni. Ehhez megvizsgáljuk magunkban, hogy mire vágyunk valójában, majd a vágyainkat egy olyan egésszé rendezzük össze, amit aztán képesek is leszünk bevonzani.

Megtanuljuk, miért nem működnek tökéletesen a népszerű teremtős-kívánós-kivetítős-imádkozós bevonzó technikák. Mire kell odafigyelni, mi mindennek kell passzolni ahhoz, hogy a bevonzás valóban megtörténjen.

Olvasd tovább >>

További programjaim:

Beküldte: | 2013. márc. 07. csütörtök - 19:32