Párkapcsolat és Spiritualitás - melyik érdekel? | Önmegvalósítás.hu

Párkapcsolat és Spiritualitás - melyik érdekel?

Előadás, Párkapcsolati tanfolyam és Transzlégzés - Dunaújvároson és Budapesten. Nézd meg a programokat! >>

Számodra mit jelent a spiritualitás?

Ismét túléltünk egy Világvégét, hatalmas bulit csaptunk Szilveszterkor, eljött az ideje, hogy újra magunkra figyeljünk és megvizsgáljuk, milyen változást hozott a Dimenzióváltás?!
Az én belső munkám egyértelműen a spiritualitás felé fordult, most nagyon érdekel a jóga, a spirituális tudatállapotok előidézése, a kundalini erő és a megszabadulás.
A napokban a Spirituális elvonuláson például arról beszélgettünk, hogy mit jelent számunkra a spiritualitás? Ahányan voltunk, annyi félét jelentett, alig találtunk benne közös nevezőt.
Vannak, akiknek a lelkük ápolását, Önvalójuk megtalálását... 

De nem mindenkit érdekel most a lélek világa, sokaknak a kapcsolatuk renbetételén kell munkálkodni, hogy végre legyen egy működőképes párkapcsolata, vagy a jelenlegi kapcsolatát feljavíthassa minőségi párkapcsolattá vagy lecserélhesse egy eleve jobban működőre.

Így leírva egészen egyszerűnek tűnik, de tudjuk, hogy ez azért jóval bonyolultabb, nehezebb a változtatás. Nem elég a külső világban változásra kényszeríteni a másik embert, ha egyszer Ő a Te problémáidat tükrözi, "tanítja"! Először Neked kell változnod, "párkapcsolatilag" fejlődnöd és akkor ezt visszakapod az élettől, megérkezik az a kapcsolat, amilyenre mindig is vágytál!

Ugye sok helyen olvastál már hasonló bölcsességeket?
De hogyan kell mindezt végigcsinálni?

Úgy döntöttem, hogy elindítok egy tanfolyam sorozatot, ahol megtanítom lépésről-lépésre a párkapcsolati önfejlesztés elméletét és gyakorlatait.
Minden hónapban egy napot szentelünk annak, hogy megértsük a nemiségünk működését, egymáshoz kapcsolódását, felfedezzük a párkapcsolat és szerelem mibenlétét és feloldjuk azokat a lelki blokkokat, amelyek miatt folyton belebuksz a párkapcsolati próbálkozásaidba.

Olyanoknak ajánlom a Párkapcsolati tanfolyam-sorozatot, akiknek:

  • nincs kapcsolatuk, de szeretnének egy klasszat
  • van kapcsolatuk, de elégedetlenek vele
  • hol van - hol nincs kapcsolatuk, és nagyon keresik az Igazit! - Hidd el, létezik! Én mondom. : ))

A tanfolyam sorozat részei külön-külön is látogathatóak, de természetesen az sajátítja el tökéletesen a tananyagot, aki mindegyik alkalmon részt vesz.
Hogy mennyi alkalomból fog állni, azt még nem tudom, kb. 4-6-ra tippelek, de igyekszem nem sokáig nyújtani, hogy tavaszra-nyárra már készen állj a boldogságra!

Szóval ha úgy érzed, hogy ott a helyed, jelentkezz itt és várlak szeretettel a közös tanulásra, gyakorlásra! 

Nemiségünk feltárása

A Nemiségünk feltárása egy több részes Párkapcsolati tanfolyam első része. Terveim szerint januártól havonta egyszer egy egész napot szánunk a párkapcsolati életünk tudatosítására, rendbetételére.
A saját nemiségünk megismerése ennek az útnak az első fontos lépése, hiszen hogyan igazodhatnánk el a párkapcsolati folyamatok szövevényében, ha pont a saját nemiségünk működésünket nem ismerjük?!

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2013. jan. 10. csütörtök - 18:43