Mit kell elengedned, hogy beinduljon a változás? | Önmegvalósítás.hu

Mit kell elengedned, hogy beinduljon a változás?

Döbbenetes volt, hogy a tegnapi Meditáció gyakorláson szinte mindenki azt mondta, dolga van az elengedéssel!
Úgy látszik, most nagyon erősen jelen van az életünkben az elengedés, a kötődések feloldása.
De vajon miért?

Ezt nem tudom megmondani, viszont amikor két meditáció között a problémamegoldás folyamatáról volt szó, akkor ott is oda lyukadtunk ki, hogy egy új élet, új esemény, új kapcsolat bevonzásához előbb el kell engedni a régit!
A régi elengedése azonban nem könnyű, amikor az egonk ezerrel kapaszkodik bele, olykor még akkor is, ha ettől már iszonyúan szenvedünk, vagy mindenfelé menekülnénk.

Szerencsére erre is van megoldás! Létezik egy szuper hatékony módszer az elengedésre, amelyet vasárnap megmutatok, vagy ha nem tudsz eljönni, akkor az Életvezetés Cd-ről is megtanulhatod. Elengedés, kötődések feloldása, a belső szabadság és függetlenség elérése. Szükséged van erre?

Neked mit kell elengedned, hogy beinduljon a változás? Írd meg! >>

Elengedés, felkészülés a halálra - Meditáció és Transzlégzés


Az újrakezdéshez, megújuláshoz elengedhetetlen, hogy elengedjük a régi életünket
, elmúlt kapcsolatainkat, a végét járó, haldokló folyamatokat. Lehet ez egy volt párkapcsolat elengedése, egy halottunk meggyászolása, vagy egy munkahelyi váltás előkészítése is, bármi, aminek már lejárt az ideje, vagy nem szeretnénk azt tovább fenntartani.

Az elengedés az egyik legnehezebb folyamat számunkra, hiszen nagyon mély kötődéseket, megszokásaokat kell elengednünk, amelyekkel úgy összenőttünk már, mintha egyek is lennénk vele! Ezért érezzük azt, hogy szinte magunkat kell elengedni, feladni, Önmagunkat veszítjük el, ha elengedünk valamit. De van megoldás!

    Olvasd tovább >>

Az előző hírlevélben kértem, hogy írjon, aki még jönni szeretne, de közben kiderült, hogy az emailem nem működött. Ezért ha valaki írt és nem válaszoltam, kérem itt küldje el ismét az üzenetét!

Tudatszint emelő tábor - 2012 december 21.

Akár lesz december 21-én dimenzióváltás, akár nem lesz világvége, mindenkinek jól jön egy tudatszint emelés, amit sok új és különleges spirituális gyakorlattal fogunk elérni ebben a 4 napos elvonulásban.
Lelki gyakorlatokkal, energetikai programunk megváltoztatásával, önvizsgálattal és spirituális Énünk felszínre hozásával készülünk fel az új jövőre, hogy emberibb, boldogabb életet élhessünk ezután.

A világ zajától való elvonulás, a spirituális emberek társasága és a tudatszint emelést segítő program pozitív változásokat hoz a Te életedbe is, ha Velünk tartasz!

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. dec. 14. péntek - 13:45