Elengedés és Tudatszint emelés | Önmegvalósítás.hu

Elengedés és Tudatszint emelés

Haladok én egyáltalán?

Mostanában egyre több tapasztalt önmegvalósítótól kapom azt a kérdést, hogy halad Ő egyáltalán valamit az útján? Nem feleslegesen gyakorol ennyit?
Elbizonytalanodásuknak rendre az az oka, hogy ugyan évek óta dolgoznak a legnagyobb problémájuk megoldásán, de az még mindig nincs megoldva, nem működik úgy, ahogyan szeretnék. Például még mindig nincs csodás párkapcsolatuk, még nem állt be az anyagi bőség, vagy nem világosodtak meg, pedig annyit foglalkoztak Önmagukkal!
Vizsgáljuk most meg ezt a kérdést részletesebben:

    Olvasd tovább >>

Elengedés, felkészülés a halálra - Meditáció és Transzlégzés

Tudom, hogy a cím sokkoló lehet, de olvasd el az alábbiakat és megérted, hogy ez Rólad is szól!

A legutóbbi Transzlégzést és előkészítő programot a születés témájának szenteltük. A következő témánk az elengedés lesz és az ehhez szorosan kapcsolódó halál tudatos feldolgozása. Ezen lelki folyamatok nem csak az évkör vége miatt aktuálisak, hanem mert a Maja naptár okozta hangulatban sokan várják a régi útjuk lezárását és egy új élet kezdetét.

Az újrakezdéshez, megújuláshoz elengedhetetlen, hogy elengedjük a régi életünket, elmúlt kapcsolatainkat, a végét járó, haldokló folyamatokat. Lehet ez egy volt párkapcsolat elengedése, egy halottunk meggyászolása, vagy egy munkahelyi váltás előkészítése is, bármi, aminek már lejárt az ideje, vagy nem szeretnénk azt tovább fenntartani.

Az elengedés az egyik legnehezebb folyamat számunkra, hiszen nagyon mély kötődéseket, megszokásaokat kell elengednünk, amelyekkel úgy összenőttünk már, mintha egyek is lennénk vele! Ezért érezzük azt, hogy szinte magunkat kell elengedni, feladni, Önmagunkat veszítjük el, ha elengedünk valamit.

    Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Tudatszint emelő tábor - 2012 december 21.

Akár lesz december 21-én dimenzióváltás, akár nem lesz világvége, mindenkinek jól jön egy tudatszint emelés, amit sok új és különleges spirituális gyakorlattal fogunk elérni ebben a 4 napos elvonulásban.
Lelki gyakorlatokkal, energetikai programunk megváltoztatásával, önvizsgálattal és spirituális Énünk felszínre hozásával készülünk fel az új jövőre, hogy emberibb, boldogabb életet élhessünk ezután.

A világ zajától való elvonulás, a spirituális emberek társasága és a tudatszint emelést segítő program pozitív változásokat hoz a Te életedbe is, ha Velünk tartasz!

    Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Spirituális elvonulás

Régóta tervezzük már, hogy egy ütős spirituális gyakorlást tartunk, csenddel, jógával, transszal, diáddal és rengeteg meditációval, kontemplációval. Most eljött az ideje, és ha a világvégét is túléljük, akkor ez egy igazán erős kezdése lesz a jövő évnek!
Ezt az 5 napot a világtól távol, csak a spirituális fejlődésünknek szenteljük. A programban lesznek irányított részek és intuitívan megélhető napok is, amikor már kellően belemelegedtünk és belülről érezzük, hogy merre vezet az út.

    Olvasd tovább és jelentkezz! >>

Beküldte: | 2012. nov. 30. péntek - 12:20