Kényszerít vagy tanít az élet? | Önmegvalósítás.hu

Kényszerít vagy tanít az élet?

Van még 2 szabad hely a Tantra táborba! Itt jelentkezhetsz >>

Kényszerít vagy tanít az élet?

A napokban két beszélgetésből is oda lyukadtunk ki, hogy az illető mennyire nem bírja, ha rá van kényszerítve tettekre, vagy bele van kényszerítve helyzetekbe, állapotokba. Az egyikük azt nem bírja, ha más szabja meg neki, mit csináljon, vagy akár csak olyan helyzetbe sodorja, amelyekben neki nem marad más választása.

A másikuk már megírta itt a weboldalon a kérdését, miszerint: Kényszeríthetik-e a lelket arra, hogy leszülessen oda és akkor, ahova nem szeretne?

Ezek kapcsán feltettem a kérdést magamnak is: Mi dolgom nekem a kényszerítéssel? Van ezzel valami bajom netán?
Elsőre azt válaszoltam, hogy nincs. Aztán lassan derengeni kezdett, hogy például    

 Olvasd tovább >>

Önismereti előadás Debrecenben

A debreceni előadáson szó lesz az önismeretről, a tudatos probléma megoldásról, az Én-kutatásról és a spiritualitásról is. Olyan izgalmas kérdéseket vizsgálunk meg, mint hogy: Miért akarjuk megismerni magunkat? Valójában mit keresünk Önmagunkban? Hova juthatunk el az önismeret útján és milyen belső eszközeink vannak erre? Miért a legjobb problémamegoldó módszer az önismereti-oldás? Hogyan teheted rendbe az életedet csodák/Secret nélkül is? Milyen összefüggés van önismeret és a spiritualitás között? Mit jelent a spiritualitás és hogyan érhető el a megvilágosodás?  
Beküldte: | 2012. okt. 19. péntek - 12:37