Hol akadtál el a Boldog Párkapcsolat keresésben? | Önmegvalósítás.hu

Hol akadtál el a Boldog Párkapcsolat keresésben?

Ha széjjel nézünk a barátaink, ismerőseink között, alig találunk olyat, aki egészséges, boldog párkapcsolatban él. Az emlékeimben az él, hogy régen többen éltek jó párkapcsolatban, ...vagy lehet, hogy akkoriban még nem láttam elég mélyen a kapcsolatok mélyére?

Vannak, akik évek-évtizedek óta keresik az Igazit, de csak esélytelen futó kapcsolatokba tudnak belebonyolódni, vagy még rosszabb, amikor harmadiknak egy amúgy sem működő kapcsolatba.
Mások párkapcsolatban élnek ugyan, de fásultak, boldogtalanok és csak a család ideának való megfelelésből, vagy a gyerekekre hivatkozva maradnak benne a fejlődéssel nem kecsegtető kapcsolatban.

Aztán előfordul olyan is, aki látszólag nagyon boldog, de ha jobban belelátunk a kapcsolatba, akkor kiderül, hogy ezt próbálja minden tettével elhitetni magával és a külvilággal is, csak hogy ne kelljen felvállalnia az elégedetlenségét, mert abból szakítás, majd a lélekőrlő magány következne.
Inkább él kapcsolatban magányosan, mint egyedül? Hmmm.

  • Vajon miért ilyen nehéz megtalálni a boldog párkapcsolatot?
  • Hol található az a partner, aki passzol hozzád?
  • Mersz elindulni ezen az úton?

Kérlek, oszd meg velünk, hogy Te hol akadtál el a boldog párkapcsolat keresésében, megvalósításában!

Kérdéseidre válaszolni fogunk és mutatunk Neked egy olyan megoldási utat is, ahol önfejlesztéssel és tudatos belső munkával megtalálod, megvalósíthatod a szerelmet és a boldogságot. 

    Olvasd tovább >>

Transzlégzés előkészítő

A transzlégzés intenzitását, élményeinek mélységét és minőségét nagyban meghatározza, hogy mennyire nyitott, tudatos állapotban kezdünk neki a gyakorlatnak. Ha csak az utcáról esünk be, akkor nyilván nem lesznek olyan átütő élményeink, mint amikor egy hetes elvonulás sokadik napján kezdünk transzolni!
A kezdő transzlélegzőknél a nyitottságon, oldottságon múlhat, hogy egyáltalán lesznek-e élményeik, sikerül-e a gyakorlat, de olykor még a tapasztaltabb transzolók is elakadnak, ha nem hangolódtak jól rá a folyamatra!

    Olvasd tovább >>

Tantra tábor a Tihanyi-félszigeten

A nyári Tantra tábor sikerén felbuzdulva, október 23. hosszú hétvégéjén ismét tantrázunk egyet a Tihanyi-félszigeten!
Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot? Izgat a szexuális energiák áramoltatása, a kundalíni ébresztés és a megvilágosodás?
A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az alapoktól kezdjük, de az újszerű és egyedi megközelítésű gyakorlatok miatt, a haladók is örömüket lelik majd az együtt gyakorlásban!
Kezdetben inkább egyéni gyakorlatokat végzünk, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során elmélyülhetsz a partner szívében és lényében, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. szep. 26. szerda - 12:16