Félsz, vagy élsz? | Önmegvalósítás.hu

Félsz, vagy élsz?

A tudatos döntésről beszélgettünk a múltkoriban, mégpedig hogy mennyire meghatározzák döntéseinket a félelmeink. Például hiába vágysz egy boldog párkapcsolatra, amikor úgy hozza az élet, hogy megismerkedhetnél valakivel, akkor a félelmeid egyből sorolni kezdik, hogy miért nem alkalmas erre a helyzet, az idő, vagy - fél perc ismeretség után már tudod, hogy - nem tetszik az illető. A mondvacsinált indokok mögött valójában a félelmeid húzódnak a kudarctól, felsüléstől, a kínos, kellemetlen helyzetektől.

Az igazság az, hogy a döntéseink igen nagy részét a félelmeink irányítják. Még azon döntések nagyobbik részét is, amelyeket látszólag a vágyaid hajtanak.
Amikor például a gazdagságra vágysz, olyankor sokkal valószínűbb, hogy a szegénységtől, a nélkülözéstől tartasz és azt szeretnéd elkerülni a rengeteg pénz nyújtotta biztonsággal.
Vagy amikor a szabadságra vágysz, akkor a lekötöttségtől, a kiszolgáltatottságtól való félelmed hajt.

Gondoltál már rá:

  • Vajon milyen lennél, ha semmitől se félnél?
  • Milyen életet élnél, ha a félelmeid nem szólnának bele a döntéseidbe? 
  • Válasz beküldése >>

Szabadulj meg a félelmeidtől! - tréning szombaton

Félelmeink iszonyúan megnyomorgatnak, szorongásossá, görcsössé, zárkózottá tesznek minket. Egész nap csak aggódsz, félsz, rinyálsz. Túlzottan bizalmatlan és óvatos vagy mindenkivel, mindent előre megtervezel, leellenőrzöl és kontrollálsz. Folyamatos félelemben éled az életed, és ami még ennél is szörnyűbb, már megszoktad ezt az állapotot és azt hiszed, ilyen az élet!

Pedig nem kellene félelemben élned!
Élhetnél boldogan, szabadon és kinyíltan is, ez csak a Te döntésed.

A félelmek összeszorítanak, görcsössé tesznek. A félelmek gátolnak, befolyásolnak, rossz irányba terelnek. A félelmek nem hagynak szabadon Önmagadnak lenni, szeretni, boldogságban élni.

  • Meddig hagyod még, hogy félelemben élj? 
  • Mikor vetsz véget ennek a kínzó szenvedésnek? 

Aki FÉL, az nem ÉL!
A félelmeid a valódi gátjai a boldog, felszabadult, kiteljesedett életednek!

Élhetnél boldogan, kinyíltan, a világosságban! Dönthetnél a vágyaid szerint és lehetnél szabad is.
Mindez, csak egy döntésen múlik: Nézz szembe a félelmeiddel és oldd fel mindet!

    Olvasd tovább >>

Tantra tábor - októberben

A nyári Tantra tábor sikerén felbuzdulva, október 23. hosszú hétvégéjén ismét tantrázunk egyet a Tihanyi-félszigeten!
Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot? Izgat a szexuális energiák áramoltatása, a kundalíni ébresztés és a megvilágosodás?
A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az alapoktól kezdjük, de az újszerű és egyedi megközelítésű gyakorlatok miatt, a haladók is örömüket lelik majd az együtt gyakorlásban!
Kezdetben inkább egyéni gyakorlatokat végzünk, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során elmélyülhetsz a partner szívében és lényében, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. szep. 11. kedd - 13:49