Pontosság és következetesség | Önmegvalósítás.hu

Pontosság és következetesség

Túl vagyunk a nyári táboron, amelyet egy Kapolcs közelében levő erdeiiskolában tartottunk. A résztvevők sokat oldódtak - nyíltak a gyakorlatok, a természet és a közösség hatására. Jó volt látni búcsúzáskor a boldog, felszabadult tekinteteket.

A program elég színes volt: erdőjárás, faölelgetés, kapcsolatfelvétel az erdő szellemével, energiák érzékelése, csakranyitogatás, reggeli jóga, relaxáció, önismereti meditációk, transzlégzés, Tarot vetés, sorselemzés, hastánc oktatás, táltos dobolás-éneklés, este pedig szalonnasütés és beszélgetés a tábortűznél.

Számomra a tábor egy nagy tanítással fejeződött be:

Pontosság és következetesség

A program végén rendszerint kérek egy visszajelzést a résztvevőktől, hogy miben épültek, mi tetszett nekik, mi nem. Ekkor páran azt mondták, hogy nagyobb pontosságot szeretnének tőlem, ugyanis többször is 5-15 percet kellett várniuk a program kezdésére, valamint nem mindig volt tisztázva, hogy meddig is tart a szünet.
Ebben teljesen igazuk van.

Habár sokat fejlődtem a pontosság terén, sajnos még mindig előfordul, hogy perceket kések a programról. Ráadásul, amikor pontosan érkezek, akkor is megvárom a későn érkezőket, nehogy lemaradjanak valamiről. Ezzel persze pont azokat "büntetem", akik pontosan érkeztek, így legközelebb már Ők is megengedik maguknak, hogy elkéssenek!
Ördögi kör ez, amit én teremtettem a pontatlanságommal és engedékenységemmel.
Vagyis a feloldása is rajtam múlik: pontosság és következetesség!

Jó példa volt számomra, ahogy Magdi szervezte a reggeli hazautazást. Azt mondta az utasainak:
- Indulás pontban 9 órakor. Ez azt jelenti, én elindulok 9:00-kor és aki bent ül az autóban, az jön, aki nem, az itt maradt!

Te mennyire vagy pontos és következetes?
Vagy inkább rugalmas vagy időben és ígéretekben?
Milyen előnyöd vagy hátrányod származott belőle?  Gyere, meséld el! >>

    Olvasd tovább >>

Teremtés nap - szombaton!

Hogyan érhetjük el a céljainkat? Miként teljesítsük be vágyainkat?
Valóban mi vagyunk boldogulásunk akadályai?
Működnek a Secretes, bevonzó technikák?
Miként tudod konkretizálni és kitűzni céljaidat?
Vágy beteljesítés, bevonzás, teremtés, tudatos megvalósítás. 

A következő gyakorló napon ezekre a kérdésekre kapsz majd választ, valamint végig gyakoroljuk a hozzájuk tartozó teremtő, bevonzó és tisztító meditációkat is!

    Olvasd tovább >>

Tantra tábor a Tihanyi-félszigeten

A nyári Tantra tábor sikerén felbuzdulva, október 23. hosszú hétvégéjén ismét tantrázunk egyet a Tihanyi-félszigeten!
Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot? Izgat a szexuális energiák áramoltatása, a kundalíni ébresztés és a megvilágosodás?
A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az alapoktól kezdjük, de az újszerű és egyedi megközelítésű gyakorlatok miatt, a haladók is örömüket lelik majd az együtt gyakorlásban!
Kezdetben inkább egyéni gyakorlatokat végzünk, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során elmélyülhetsz a partner szívében és lényében, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. aug. 24. péntek - 14:12