Íjászat, költözés és előadás Debrecenben | Önmegvalósítás.hu

Íjászat, költözés és előadás Debrecenben

Meditatív íjászat

A napokban többször is eszembe jutott az íjászat. Először a londoni Olimpia kapcsán, majd valamiért többször nap közben is, most pedig egy ismerősöm utazik el egy lovas íjászhoz tanulni, gyakorolni.
Párszor én is lőttem már életemben és olyankor mindig előjött annak az érzése, távoli sejtése, hogy az íjászat egy meditációs technika is, amely az összpontosításról, célkitűzésről, Önfeladásról, akarat és szándék elengedésről, módosult tudatállapotokról, …egyszóval a tudatosságról szól.    Olvasd tovább >>

Mire tanít a költözés?

Az elmúlt 2 hétben költöztek a gyermekeim és költöztek a weboldalaim is. Ez elgondolkodtatott:
Mire tanít a költözés? Mit jelent önismeretileg?
Egyáltalán, miért költözünk? Mit várunk tőle?
Az összepakoláskor, bedobozoláskor látjuk, hogy mennyi felesleges kacatot halmoztunk fel, amit csak tárolunk, de már biztosan nem fogjuk használni sehol sem. Sokhoz még emlékek is kapcsolódnak, de vannak, amelyekre már nem is emlékeztünk, hogy kerültek oda? Mi dolgunk velük?    Olvasd tovább >>

Önismerettől a spiritualitásig   előadás Debrecenben !

A debreceni előadáson szó lesz az önismeretről, a tudatos probléma megoldásról, az Én-kutatásról és a spiritualitásról is. Olyan izgalmas kérdéseket vizsgálunk meg, mint hogy:
- Miért akarjuk megismerni magunkat? Valójában mit keresünk Önmagunkban?
- Hova juthatunk el az önismeret útján és milyen belső eszközeink vannak erre?
- Miért a legjobb problémamegoldó módszer az önismereti-oldás?
- Hogyan teheted rendbe az életedet csodák / Secret nélkül is?
- Milyen összefüggés van önismeret és a spiritualitás között?
- Mit jelent a spiritualitás és hogyan érhető el a megvilágosodás?    Olvasd tovább >>

Nyári Önmegvalósítás tábor 2012

Önismereti gyakorlás, lelki problémák és életfeladatok megoldása, spirituális fejlődés, meditáció, transzlégzés, sok-sok pihenés és erdei barangolás - ezekkel a programokkal várlak a nyári Önmegvalósítás táborba.

Ideje kilépned a rohanó mindennapokból, eltávolodnod a problémáidtól, és egy kicsit lecsendesedve, elmélyülve, Önmagaddal foglalkoznod! Ha mindig csak pörögsz, kifele figyelsz, akkor nem jut időd a lelki munkára, problémáid belső megoldására.
Szánj időt magadra!

Az önismereti gyakorlások, beszélgetések, előadások mind abban segítenek, hogy megértsd a belső működésed, megtaláld azokat a hibákat, tévedéseket magadban, amelyek miatt kudarcokat, fájdalmat és szenvedést kell megélned. Arra is megtanítalak, hogy a tudatosítás módszerével hogyan tudod kijavítani ezeket a hibákat, hogy egyre jobban érezd magad, egyre simábban menjenek a dolgaid!

Gyönyörő erdei környezetben, ahol a fák mesélnek és az energiák felemelnek, tartjuk idei nyári táborunkat és élünk a környezet adta lehetőséggel:
Erdei kirándulásaink során kapcsolatba lépünk az anyatermészettel, meghallgatjuk a fákat, a madarakat, egyé válunk a Földdel, a körülöttünk ÉLŐ természettel. A természet életerejét, tudását és útmutatásait magunkba szívjuk, hogy segítsen utunkon, az önmegvalósításban.

Ajánlom Neked ezt a programot, ha szeretnéd    Olvasd tovább >>

Teremtés nap

Hogyan érhetjük el a céljainkat? Miként teljesítsük be vágyainkat?
Valóban mi vagyunk boldogulásunk akadályai?
Működnek a Secretes, bevonzó technikák?
Miként tudod konkretizálni és kitűzni céljaidat?
Vágy beteljesítés, bevonzás, teremtés, tudatos megvalósítás. 

A következő gyakorló napon ezekre a kérdésekre kapsz majd választ, valamint végig gyakoroljuk a hozzájuk tartozó teremtő, bevonzó és tisztító meditációkat mind!

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. aug. 08. szerda - 10:04