Személyiségrészek egyesítése | Önmegvalósítás.hu

Személyiségrészek egyesítése

Jártál már úgy, hogy újra meg újra ugyanazt a dolgot kellett felismerned, problémát megoldanod, pedig egyszer már megtetted azt?
Mintha elfelejtetted volna a korábbi felismerésedet, vagy semmibe foszlott volna a megoldásod, ezért ismét végig kellett menned ugyan azon a belső úton.
Miért van ez? Miért kell újra meg újra bejárnod ugyanazt az utat, megtalálnod ugyanazt a felismerést?

A napokban többször is előjött ez a klasszikus probléma, ezért úgy gondoltam, érdemes lesz írnom róla, hátha segít megértened a személyiség eme különös működését.

    Olvasd tovább >>

A Teljesség benned van - önismereti gyakorlás

A problémamegoldás és belső munka egyik legfontosabb alapgyakorlatát fogjuk ezen a napon elsajátítani. Ezzel a technikával minden hiányodat megszüntetheted, minden kötődést feloldhatsz, így gyakorlatilag az összes életproblémáddal eljuthatsz a megoldáshoz.
Ha a lehetséges problémáinkat lebontjuk a kiindulásuk gyökeréig, akkor majdnem mindegyiknél ehhez a gyakorlathoz jutunk el, ez számunkra a biztos módszer. Ezért mondom azt, hogy ez az önismereti oldások és spirituális önfejlesztésünk CSÚCS gyakorlata!  

    Olvasd tovább >>

Transzlégzés Budapesten

Tudatunk megtisztításának egyik kiváló módszere a transzlégzés (holotróp légzés). Már az indiánok, hinduk és más ősi népek is alkalmazták ezt a spirituális módszert, hogy a tudat mélyén nyugvó tartalmakat feltárják és rendet tegyenek végre. Hatása oly intenzív, hogy régmúlt fájdalmaitól, terheitől lehet megszabadulni, új felismeréseket kapunk jelenlegi problémáinkról, valamint felejthetetlen spirituális élményeket is adhat a 1,5 órás légzőgyakorlat.

    Olvasd tovább >>

Nyári Önmegvalósítás tábor 2012

Önismereti gyakorlás, lelki problémák és életfeladatok megoldása, spirituális fejlődés, meditáció, transzlégzés, sok-sok pihenés és erdei barangolás - ezekkel a programokkal várlak a nyári Önmegvalósítás táborba.

Ideje kilépned a rohanó mindennapokból, eltávolodnod a problémáidtól, és egy kicsit lecsendesedve, elmélyülve, Önmagaddal foglalkoznod! Ha mindig csak pörögsz, kifele figyelsz, akkor nem jut időd a lelki munkára, problémáid belső megoldására.
Szánj időt magadra!

Az önismereti gyakorlások, beszélgetések, előadások mind abban segítenek, hogy megértsd a belső működésed, megtaláld azokat a hibákat, tévedéseket magadban, amelyek miatt kudarcokat, fájdalmat és szenvedést kell megélned. Arra is megtanítalak, hogy a tudatosítás módszerével hogyan tudod kijavítani ezeket a hibákat, hogy egyre jobban érezd magad, egyre simábban menjenek a dolgaid!

Gyönyörő erdei környezetben, ahol a fák mesélnek és az energiák felemelnek, tartjuk idei nyári táborunkat és élünk a környezet adta lehetőséggel:
Erdei kirándulásaink során kapcsolatba lépünk az anyatermészettel, meghallgatjuk a fákat, a madarakat, egyé válunk a Földdel, a körülöttünk ÉLŐ természettel. A természet életerejét, tudását és útmutatásait magunkba szívjuk, hogy segítsen utunkon, az önmegvalósításban.

Ajánlom Neked ezt a programot, ha szeretnéd    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. júl. 07. szombat - 14:24