Ha a másikat elengeded, akkor kapod meg igazán! | Önmegvalósítás.hu

Ha a másikat elengeded, akkor kapod meg igazán!

Bizonyára Te is hallottad már azt a mondást, hogy ha a másikat elengeded, akkor kapod meg igazán!
Vajon igaz ez, vagy csak egy újabb ezós butagságról van szó?

Esténként nézzük a TV2 "Jóban rosszban" sorozatában, ahol Kardos doktornak azt ajánlotta a pszichiáter, hogy úgy próbálja visszahódítani Bettykét, hogy először engedje el! Próbálja meg elengedni a kötődését, ne ragaszkodjon hozzá, és akkor esélye lesz arra, hogy Bettyke visszamegy hozzá!

Vajon működik ez a módszer, és ha igen, akkor miért nem? : ))

Bizony első hallásra elég hihetetlennek tűnhet, hogy valakit akkor kapsz meg, ha először elengeded!
Az ember első (ösztönös) reakciója az, hogy:

"Dehogy engedem el, akkor biztosan nem lesz az enyém!
Még azt is elveszítsem, ami eddig az enyém volt? Nem vagyok én meghúzatva!
"

Azonban tényleg működhet ez a módszer, de nem mindig! Csak az esetek egy részében repül vissza a kismadár, ha kiengedtük a kalitkából.

Ezekre és további kérdéseidre is választ kaphatsz a szombati, Kötődések elengedése gyakorló programon. 
Ha nem tudsz eljönni, akkor rendeld meg az Érzelmek és oldások Cd-t, azon rajta lesz az egész napi hanganyag és még sok más hasznos gyakorlat! 

Kötődések elengedése - szombat

Szenvedsz a kötődéseidtől? Nehezen tudod elengedni a régi kapcsolataidat? Kötődsz a volt párodhoz? Előbb-utóbb minden kötődés szenvedéshez vezet, fájdalmat okoz, akár a gyermekedhez, szüleidhez, szeretteidhez kötődsz, akár a vágyaidhoz, terveidhez, tárgyakhoz, vagy vagyonhoz ragaszkodsz.
Pedig a kötődések elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel olyan mély kötődéseket is elengedni, amelyeket eddig csak elfojtani tudtál, mert annyira fájt!

Olvasd tovább >>

A vasárnapi Transzlégzésre teleautót megy Budapestről!

A táborok árát  Széchényi kártyával vagy más utalványokkal  is lehet fizetni!
Részletekért keress emailben!

A Tantra táborba van még hely, főleg FÉRFIAK és párok jelentkezését várom!

Nyári Önmegvalósítás tábor - aug 15-20.

Önismereti gyakorlás, lelki problémák és életfeladatok megoldása, spirituális fejlődés, meditáció, transzlégzés, sok-sok pihenés és erdei barangolás - ezekkel a programokkal várlak a nyári Önmegvalósítás táborba.

Ideje kilépned a rohanó mindennapokból, eltávolodnod a problémáidtól, és egy kicsit lecsendesedve, elmélyülve, Önmagaddal foglalkoznod! Ha mindig csak pörögsz, kifele figyelsz, akkor nem jut időd a lelki munkára, problémáid belső megoldására.
Szánj időt magadra!

Az önismereti gyakorlások, beszélgetések, előadások mind abban segítenek, hogy megértsd a belső működésed, megtaláld azokat a hibákat, tévedéseket magadban, amelyek miatt kudarcokat, fájdalmat és szenvedést kell megélned. Arra is megtanítalak, hogy a tudatosítás módszerével hogyan tudod kijavítani ezeket a hibákat, hogy egyre jobban érezd magad, egyre simábban menjenek a dolgaid!

Gyönyörő erdei környezetben, ahol a fák mesélnek és az energiák felemelnek, tartjuk idei nyári táborunkat és élünk a környezet adta lehetőséggel:
Erdei kirándulásaink során kapcsolatba lépünk az anyatermészettel, meghallgatjuk a fákat, a madarakat, egyé válunk a Földdel, a körülöttünk ÉLŐ természettel. A természet életerejét, tudását és útmutatásait magunkba szívjuk, hogy segítsen utunkon, az önmegvalósításban.

Ajánlom Neked ezt a programot, ha szeretnéd...

Olvasd tovább >>

Tantra tábor a Balatonnál - jún. 23-27.

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot? Izgat a szexuális energiák áramoltatása, a kundalíni ébresztés és a megvilágosodás?
A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az alapoktól kezdjük, de az újszerű és egyedi megközelítésű gyakorlatok miatt, a haladók is örömüket lelik majd az együtt gyakorlásban!
Kezdetben inkább egyéni gyakorlatokat végzünk, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során elmélyülhetsz a partner szívében és lényében, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

Olvasd tovább >>

Ha elengedem, visszakapom?

Először is fontos tisztáznunk, hogy a kötődés nem arról szól, hogy az a személy a miénk, a mi tulajdonunk! Habár ezt elméletben többnyire tudjuk, mégis ösztönösen úgy éljük meg, mintha a tulajdonunk lenne, vagy legalábbis szeretnénk annak érezni!
Ez azért van, mert a kötődés pontosan azért jött létre bennünk, hogy "elmében" hozzá kössön ahhoz a személyhez, aki fontos nekünk! Ez tulajdonképpen az egonk önbecsapós játékának a része, ami azt szolgálja, hogy úgy érezzük: biztonságban vagyunk, megszereztük, magunkhoz láncoltuk, fixáltuk az adott személyt.
Így hiteti el az egonk, hogy biztonságban vagyunk - hiszen számára fontosabb a biztonság ÉRZETE (nem pedig a ténye!), mint maga az igazság!

 
Kellemes nyarat kívánok!
Huszti Sanyi 
Beküldte: | 2012. jún. 08. péntek - 15:32