Szubliminális manipuláció és a neveletlen kertész | Önmegvalósítás.hu

Szubliminális manipuláció és a neveletlen kertész

Szubliminális reklám - avagy a tudatalattira ható manipuláció

Korábban is hallottam már a "tudatküszöb alatt érzékelhető" üzenetek alkalmazásáról a reklámiparban és ennek betiltásáról, kijátszásáról, de ez a film győzött meg arról, hogy mekkora valós veszélynek vagyunk kitéve. Gyakorlatilag az nem manipulál minket, aki nem akar!
Különösen az utolsó, plázás jelenet sokkolt, amely megmutatta ennek legegyszerűbb alkalmazását (ugyanis nem kell hozzá a fél várost átrendezni) és hatékonyságát a mitsemsejtő tömegekre alkalmazva.

    Olvasd tovább >>

Ruth Stout, a neveletlen kertész

Szóhoz sem jutok, úgy ledöbbentett ez a videó!
Úgy kezdődött, mint egy biokertész öregasszony beszámolója a mulcsozás titkáról, aztán olyan élet tanításokat osztott, hogy csak néztem.
Ugyan nem biztos, hogy mindegyikkel egyetértek, de ez a merőben új szemlélet, a neveletlenség és erőszakmentesség teljesen levett a lábamról!

    Olvasd tovább >>

 

Ha szeretnél velünk táborozni idén nyáron, kérlek olvasd el az alábbi két blogbejegyzést, majd válaszolj a 2 kérdésre! Köszönöm!

Hol táborozzunk idén nyáron?

Sok éves hagyomány már, hogy nyáron Szentbékkállán, a Káli medence szívében található faluban táborozunk. Azonban bármennyire is varázslatos a környezet, és megfelelő a szálláshely, ennyi év után mégiscsak kezdjük megunni, szükségünk van a változásra, a megújulásra!

Éppen ezért, a múlt hétvégén elmentünk egy táborhely kereső kirándulásra és találtunk is két lehetséges táborhelyet. Mindkettő egy erdei tisztásra épült Erdeiiskola, amit alapvetően diákok oktatására, elszállásolására terveztek, de felnőttek is meg szoktak szállni a nyári hónapokban.

Az egyik az erdő mélyén tele felemelő energiákkal, virágok, fák, madárcsicsergés és belső nyugalom vár reánk. A másik szintén az erdőben, a Tihanyi-félsziget csendesebbik oldalán, közel a levenduláshoz és a sajkodi strandhoz. Olyan csodálatos a környezetük és megnyugtató a hatásuk, hogy legszívesebben máris odaköltöznék! : )

    Olvasd tovább >>

Legyen tantra tábor?

A tavaszi táborunkban lépten-nyomon a tantrára, annak gyakorlataira és hatásaira terelődött a szó. Régen tartottam már tantra programot, de most nekem is megjött a kedvem egy nyári tantra táborhoz!

Szeretném kikérni ebben is a véleményeteket, hogy eljönnétek-e egy olyan 4-5 napos tantra táborba, ahol délelőtt a tantra gyakorlásába merülünk bele, délután strandolás, erdei túra, szabad program, este pedig buli-buli-buli lenne a program!?

    Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2012. máj.. 25. péntek - 23:11