Önismereti alapok tudása | Önmegvalósítás.hu

Önismereti alapok tudása

Amikor elindultam az önismeret útján, hamar világossá vált, hogy nem vagyok kezdő a belső gyakorlatok világában, ezért nem az alapoktól tanultam mindazt, ami az önismereti úthoz kell. Ennek az lett a következménye, hogy amikor már nem csak tanultam, hanem tanítottam is az önismeretet, akkor nem tudtam megfelelően oktatni a kezdőket, akik az alapoktól igényelték volna a segítséget, csak a haladókkal boldogultam zökkenőmentesen. Hiába igyekeztem évekig, a kezdőknek csak nem tudtam úgy elmagyarázni az összefüggéseket, nem tudtam olyan testhezálló gyakorlatokat adni, mint azoknak, akik útját már ismertem a magamén keresztül.

Pár hete aztán megelégeltem ezt és elkezdtem felszámolni a nem-tudásomat és hiányosságaimat a Gyorstanulás technikájával. Ez a technika nem más, mint egy információ letöltő gyakorlat, amellyel közvetlenül az Akashából juthatunk nagy mennyiségű tudáshoz, ami egyből beépül a saját tudásunkba.
Korábban sokszor alkalmaztam már ezt az információ letöltő gyakorlatot, - például ha valami új dolgot szerettem volna tanulni, vagy a meglévő tudásomat akartam kiegészíteni - de azért még most is meglepett, hogy mennyire hatékony módszer ez a tanuláshoz!

Rákapcsolódtam tehát az Akashára, elkezdtem letölteni az "Önismeret alapjai" - tudáshalmazt, ami jött is legalább 2 hétig, végül a múlt heti táborban volt a főpróbája, hogy mennyit fejlődtem ezen a téren? Az eredmény megdöbbentő volt:
A táborban legalább 5 új ember volt, akik még csak most kezdtek el ismerkedni az önismerettel. Nekik sikerült összefüggéseiben is elmagyaráznom az önismeret alapjait, minden nap kaptak kezdőknek szánt gyakorlatokat és így a 4 nap elég volt arra, hogy megértsék, magukévá tegyék a hallottakat, sőt szilárd elhatározássá érjen Bennük: folytatni akarják ezt az utat, mert ebben megtalálják Önmagukat, életük kiteljesítését!

Emellett nagyon örülök annak is, hogy a felszínre jött két teljesen új gyakorlat-rendszer is, amelyek szintén az alapok elsajátításában tudják majd a kezdőket segíteni.
Az egyik a jóga ászanák segítségével hoz új információt a gyakorlónak, a másik pedig a Családállításból ismert Morfogenetikus mező-t használja az önmegismerésre. Senkit ne rémisszenek meg a nevek, hihetetlenül egyszerő technikákról van szó, olyanokról, amilyeneket egy kezdő 3 perc alatt el tud sajátítani!

Mindkét gyakorlat-rendszer kapcsolódik/hasonlít az Akashás információ letöltéshez, mégis annakegyszerűbb változatai és kifejezetten az alapok elsajátítására alkalmasak.
Azonban ezeket még tesztelni kell, ezért úgy gondoltam, hogy a szombati és a vasárnapi programokon 1-1 órában bemutatom és kipróbáljuk a gyakorlatokat, majd a következő hetekben várom, hogy kinél-milyen változást, épülést hoz a gyakorlásuk.

Tehát ha van kedved alapozni, kísérletezni, új dolgokat tanulni, akkor várlak a hétvégi programokra Pesten!

A haladó Akasha-letöltés gyakorlatot pedig elsajátíthatod a Sirály Gyorstanulás Cd-ről.

Gyorstanulás

Ki ne szeretne tízszer-százszor gyorsabban tanulni?!
Itt van a Gyorstanulás legújabb kidolgozott technikája, amely a misztikus Akashából olvasás technikán alapszik.

Ezt alkalmazva bármilyen információ tömeget, hétköznapi képességet, sokkal gyorsabban elsajátíthatsz, mint a hagyományos kísérletezgetős -gyakorlós tanulási módszerekkel.
A tanulási folyamat legnehezebb részét, az információ elmélyítését, a tudás realizálását gyorsítja fel ez a módszer, így a fejlődésed valóban szuperszonikussá válik!

    Olvasd tovább >>

Önismereti tanácsadás

Aki rendszeresen olvassa weboldalunk hozzászólásait, az biztosan ismeri Domoszlai Kati tartalmas írásait, lényeglátó hozzászólásait.
Kati pár hete felajánlotta, hogy szívesen segít azoknak, akiknek egyéni segítségre van szükségük, hogy elinduljanak az önismeret útján. Az elindulást, úton járást sokszor nehezítik belső akadályok, gátlások, félelmek, téves hitrendszerek. Ezek feloldásában tud Kati segíteni egy belső képekkel dolgozó módszer használatával, akár személyesen, akár Skype kapcsolaton keresztül.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van erre a négyszemközti segítségre, akkor bátran keresd Katit! sonshine@citromail.hu

    Domoszlai Kati bemutatkozó oldala >>

Beküldte: | 2012. máj.. 09. szerda - 17:25