Meditálni tudni kell! | Önmegvalósítás.hu

Meditálni tudni kell!

Elnézést, nem voltak jók a linkek az előző levélben, ezért újra küldöm.

Valamint hadd ajánljam a Sankalpa Jóga Stúdió jövő szombati ingyenes Nyílt napját >>

  

...Ahogy átgondoltam, hogy milyen programunk legyen az április végi Önmegvalósítás táborban, eszembe jutott, hogy az előző tábor végén leírtam az akkori tapasztalataimat, felismeréseimet. Ezeket előkerestem és most megosztom Veled is:

Igazán jól sikerült az őszi táborunk. Ahogyan a nyári táborba, ide is egy rendkívül nyitott, tudatos csapat jött össze, jó volt velük együtt dolgozni, önismeretet gyakorolni.
A hangulat már az első nap vidáman indult és szokatlanul sokat nevettünk mind a négy nap alatt. De kellett is ennyi nevetés, mert amikor magunkba szálltunk, akkor sok fájó érzéssel, lelki teherrel kellett szembenéznünk, mire eljutottunk a feloldásig.

Délelőtt és délután is 3-4 órát foglalkoztunk önismerettel, meditációval, majd a vacsora utáni kötetlen beszélgetésekben is visszatértünk még a napi élményeinkre. A témák épp oly változatosak voltak, mint amilyenek a résztvevők:

  • Volt, aki Önmagával nem volt békében, félelmeitől, gátlásaitól szenvedett.
  • Volt, aki szeretetre és elfogadásra vágyott, mert eddig mindig kívülről szerezte be azt és még így is kevés volt neki!
  • Más, a párkapcsolatában szeretett volna rendet rakni, tisztábban látni a helyzetét, döntéseinek következményét.
  • Foglalkoztunk még a helyes önértékeléssel, az őszinteségünk növelésével, spirituális képességek fejlesztésével, tudatos álmodással, Tantrával és a Lélekpárok egyesítésével is!

Ez a program két fontos tapasztalatot adott nekem. Az egyik, hogy:

Meditálni tudni kell!

Sokan úgy jönnek el az önismereti programokra, hogy még soha sem meditáltak. Ez önmagában nem lenne nagy baj, hiszen az erre kidolgozott módszerrel fél-egy nap alatt bárki képes elsajátítani azt a meditációs technikát, amely az önismereti meditációkhoz szükséges.
Azonban az ezzel töltött időt szánhatnánk önismeret tanulásra, gyakorlásra is, ezért végül mégis csak elvesztegetettnek éreztem ezt az időt.

Miért van szükségünk a meditációra?

  

Önmegvalósítás tábor Siófokon - április 27-től

Tartalmas önismereti gyakorlás, lelki beszélgetések, spirituális légkör és jó társaság jellemzi a siófoki hosszú hétvégés táborainkat.
A négy napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

    Olvasd tovább >>

Önismereti gyakorlás

Ismét Önismereti gyakorlás-ra lesz lehetőséged Budapesten, ahol a téged érdeklő kérdésekre és problémákra önismereti gyakorlatokon, meditációkon keresztül kapod meg a választ.
A programra mindenkit várok, aki nyitott az önismeretre, szeretné megérteni a személyisége működését, megoldani élete problémáit, egyensúlyba hozni kapcsolatait. 

A programon önismereti előadások, beszélgetések és meditáció gyakorlás segítségével haladunk, valamint válaszolok a felmerülő kérdésekre is.

  
Melegedő tavaszi napokat kívánok!
Huszti Sándor 
Beküldte: | 2012. márc. 09. péntek - 22:08